Σάββατο 16 Μαΐου 2015

«Μπλε φίλε» έλα απόψε που πονάω. Οι προτάσεις μας για τον ραδιοφωνικό σταθμό της Αστυνομίας

Τα νέα είναι υπέροχα.
Ο Πανούσης θέλει να δώσει στους αστυνομικούς έναν ραδιοφωνικό σταθμό για να έχουν να παίζουν.
Εμείς, λοιπόν, στηρίζουμε και προτείνουμε ιδέες για να γίνει το πρόγραμμα του σταθμού ανταγωνιστικό και να γράψει ιστορία.
Αυτές είναι οι τίμιες προτάσεις μας :
Στις 07.00 το πρωί ο λαός θα φτιάχνει καφέ ακούγοντας την εκπομπή «Θα ξυπνήσεις σκουλήκι, τ’άκουσες;» με τον Στάθη Θεοχάρη.
Χιπ χοπ εκπομπή απ’τους μαχόμενους αστυνομικούς του δρόμου, με τίτλο : «Θα φρίξει το σκυλί, θα κάνουν εκπομπή οι ΔΙΑΣ».

Πέρα απ’την αστυνομία, εκπομπές θα μπορούσαν να κάνουν και οι πιο μάχιμοι όλων των σωμάτων ασφαλείας, οι ελεγκτές εισιτηρίων του μετρό.
Αντί για αφιερώσεις θα έχει καταγγελίες. «Ο Κώστας από Νέα Ιωνία καταγγέλλει δύο γλυκά ματάκια απ’το Παγκράτι ότι του έχουν κλέψει το πορτοφόλι».
Από μουσική δεν χρειάζονται τις προτάσεις μας, υπάρχουν άπειρα τραγούδια που μιλούν κολακευτικά για την αστυνομία, μπορούν να διαλέγουν άνετα μέχρι το τέλος του κόσμου.

Εκπομπή «Ταύρος με Τοξότη» για τα ζώδια με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και τον Γιάννη Βούρο. «Πότε ευνοεί ο Κρόνος το κόψιμο κλήσεων», «η Αφροδίτη βρίσκεται στην σελήνη, ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη στιγμή για να την πέσεις στον όμορφο διαδηλωτή που ξυλοφορτώνετε από χθες το βράδυ» και άλλα τέτοια.

Ο Μπαλούρδος δεν θα έχει εκπομπή, θα είναι υπεύθυνος διαφήμισης, θα είναι αυτός που θα φέρνει τις διαφημίσεις στον σταθμό, αυτός που θα φέρνει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τις διαφημίσεις στον σταθμό, if you know what I mean.
Η ενημέρωση του σταθμού ανήκει μόνο σε έναν. Δικαιωματικά.

-Καλησπέρα Στέφανε.


-Καλησπέρα, φίλε ακροατή. Ξέρεις που είναι η γυναίκα σου; ΞΕΡΕΙΣ; Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ;;;

http://ipop.gr/themata/vlepw/mple-file-ela-apopse-pou-ponao-i-protasis-mas-gia-ton-radiostathmo-tis-astinomias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου