Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ- Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!

Τα χειρότερα κόλπα του ΠΑΣΟΚ, όταν το ίδιο έκανε αντιπολίτευση στον εαυτό του {πατριώτες κόντρα σε εκσυγχρονιστές, Λαλιώτης εναντίον της νατοϊκής επέμβασης Στη Γιουγκοσλαβία που συνέβαλε τα μάλα η κυβέρνηση Σημίτη-Παπανδρέου} επιστρατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για να παραπλανήσει τον κόσμο της εργασίας και να ελέγξει τις κοινωνικές αντιδράσεις.
Βγήκε μάλιστα ο πολύς Μπαλάφας, Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, να μας πει μέσα από το TVXS.GR "Η πρωτομαγιά και τα αιτήματα το 2015"!
Θα μας κάνει λοιπόν μάθημα εργατικών διεκδικήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπαλάφας που δουλεύουν χοντρό γαζί τις καθαρίστριες και μαζί με αυτόν τον εμβληματικό αγώνα το σύνολο των εργαζομένων, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τις κρατά στην ανεργία και ην ίδια περίοδο εξαγγέλλουν με έναν εμετικά προκλητικό τρόπο την πρόσληψη 1000 ΟΒΑ, 1000 νέους Μισθοφόρους!!! Αυτές είναι οι νέες θέσεις εργασίας της αριστερής κυβέρνησης...
Ο Μπαλάφας κάνει ανέξοδη προπαγάνδα την Παρασκευή στη Πρωτομαγιά και την Κυριακή η κυβέρνηση του καταργεί την Κυριακάτικη Αργία ανοίγοντας τα μαγαζιά.
Μια κυβέρνηση που λέει στους φοιτητές ότι δεν έχει λεφτά για την παιδεία, που εμπαίζει απλήρωτους γιατρούς και ασθενείς αντικαθιστώντας το κράτος πρόνοιας με "κοινωνικές δομές φιλανθρωπίας με λεφτά της Ε.Ε." και ως σύγχρονος δουλέμπορος θα μας ανακυκλώνει ανά 5μηνο μεταξύ ανεργίας και απασχόλησης χωρίς κανένα δικαίωμα.
Ο Μπαλάφας κάνει και μάθημα δημοκρατίας. Ποιος, αυτός, που πριν αρνούνταν και τώρα πρωτοστατεί στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Που στέκεται στο πλευρό του Υπουργού ΠΡΟΠΟ Πανούση όταν στέλνει τα ΜΑΤ στις πορείες της Πρωτομαγιάς. Πριν, τα ίδια ΜΑΤ, με επικεφαλής έναν τραμπούκο Χρυσαυγίτη εισβάλλουν στο Πανεπιστήμιο για να υπερασπιστούν το Άσυλο από τους καταληψίες!
Όμως ο Μπαλάφας κάνει και μαθήματα ειρήνης... Και στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει καταντήσει το μεγαλύτερο τσιράκι των ΗΠΑ και του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ, στην Ανατολική Μεσόγειο. Μαζί τους κάνει συνεχώς τεράστιες πολεμικές προετοιμασίες, από αυτούς αγοράζει άχρηστα όπλα, που μόνο τα αεροσκάφη ORION κοστίζουν 500 εκατομμύρια δολάρια.
Στο Ισραήλ υποκλίνονται ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν οι Δαγρασάκης-Κατρούγκαλος-Καμμένος-Κουντουρά και λοιποί φιλοισραηλινοί τρέχουν να σφίξουν το χέρι της πρέσβης του Ισραήλ, προλαβαίνοντας τον Μητσοτάκη και το τσούρμο των 900 αστών πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών.
Δεν ξεχνά φυσικά ο Μπαλάφας να μας πει για τον καπιταλιστικό κόσμο και την Ε.Ε. που αλλάζει. Ξεχνά φυσικά την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων σε όλη την Ε.Ε., τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, την στήριξη της Ε.Ε. στα ναζιστικά τάγματα εφόδου στην Ουκρανία, τον Πόλεμο κατά των μεταναστών, με την Ευρώπη Φρούριο και την στρατιωτικοποίηση της Μεσογείου.
Εδώ όμως ο Μπαλάφας ξέχασε τον ΕΜΦΥΑ, αυτά θα θυμηθεί; 
Εμείς το λέμε απλά για να το καταλάβει και ο Β Αντιπρόεδρος της Βουλής:
α παρά μας ρε Μπαλάφα.
Με τις κωλοτούμπες, τα Μνημόνια και τις Τρόϊκες σας (εσείς τους αλλάξατε βεβαίως όνομα), τον επικίνδυνο Μεγαλοϊδεατισμό σας και τους πολεμικούς σας τυχοδιωκτισμούς!
Ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει να ξεσηκωθεί και να παλέψει για την Ανατροπή του συνόλου της ταξικής αντεργατικής-αυταρχικής και πολεμικής αστικής πολιτικής.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου