Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ defencenet.gr ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!
Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε η Βουλή όταν σημειώθηκε η ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση μεταξύ Αλ.Μητρόπουλου και του Νίκου Τόσκα.
Τέτοιο άδειασμα και διακωμώδηση του εθνικισμού και της θεωρίας περί «Εξ Ανατολάς Κίνδυνο»  δεν υπήρξε ποτέ.
 Για εξ Ανατολών απειλή έκανε λόγο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας στην Ολομέλεια της Βουλής επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να πει δημόσια περισσότερα για τα «πραγματικά προβλήματα».
Συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας στο πλαίσιο  απάντησης, της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου σχετικά με κέντρα εκπαίδευσης στρατεύσιμων είπε
«Ένα άλλο, όμως, που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν είναι τα τεράστια προβλήματα στελέχωσης για την αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής. Μπορώ να πω όχι δημόσια, πλην όμως σε οποιοδήποτε συνάδελφο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς αριθμούς στελέχωσης των μονάδων που βρίσκονται ανατολικά και των μονάδων που βρίσκονται δυτικά».
Το σχόλιο του προεδρεύοντος στην Ολομέλεια Αλέξη Μητρόπουλου ήταν άμεσο:
«Το «εξ Ανατολών» οι νέοι εκεί πάνω στα θεωρεία να μην το πάρουν και πολύ σοβαρά. Το είπε έτσι ο κύριος Υπουργός, εν τη ρύμη του λόγου». 
Την υπεράσπιση του Νίκου Τόσκα ανέλαβε το εξτρεμιστικό «Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr», κάνοντας λόγο για
«αλγεινή εντύπωση εντός της Βουλής ήταν το σχόλιο του προεδρεύοντα της Ολομέλειας Αλέξη Μητρόπουλου, του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και κληθείς αυτοβούλως επιχείρησε να ερμηνεύσει με τρόπο απαράδεκτο τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος σε μαθητές που βρίσκονταν στα θεωρεία της Βουλής.
Με την απαράδεκτη αυτή φράση του, ο  εργατολόγος και πανεπιστημιακός  ουσιαστικά  επιχείρησε να παραπλανήσει τους νέους που παρακολουθούσαν την συζήτηση στη Βουλή για το πραγματικό πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα.
Και μπορεί ο προεδρεύων της Βουλής να νομίζει ότι ζει σε άλλη χώρα εξαιτίας ιατρικών θεμάτων το να επιχειρεί να νουθετήσει τους νέους και να "πατρονάρει" τον ΥΦΕΘΑ έτσι με αυτόν τον απαράδεκτο και αυτόκλητο τρόπο φέρνει τουλάχιστον  ανατριχίλα».
Μήπως ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας πρέπει να προβληματιστεί λίγο περισσότερο διαβάζοντας ποιοι του υπερασπίζουν;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

4 σχόλια:

  1. Η "θεωρία !!!! περί εξ ανατολής κίνδυνο" .Τελικά ή μαυρα μεσανυχτα έχεται και αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα, κάνοντας μια απλή βόλτα στη μεθόριο της χώρας ή είστε απίστευτοι προπαγανδιστές, διαλέξτε και πάρτε.
    Αυτη η παράνοια του να χαρακτηρίζεται οτιδήποτε έχει τη λέξη "εθνικό" ως ακραίο εθνικιστικο, φασιστικο κ.α. κάποτε πρέπει να τελειώσει και να κοιτάξουμε λίγο τα του οικου μας ως χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μεταφέρουμε την άποψη σας στον Πρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο.

      Διαγραφή
    2. Eύγε. Να μην καθυστερήσεται όμως σας παρακαλώ...βασιζόμενος βέβαια στην ειλικρινειά που σας διακρίνει και στο αδιάφανο και αντικειμενικό του λόγου σας, θα έιμαι ύσηχος........

      Διαγραφή
    3. Ενημερώθηκε αλλά εμμένει.

      Διαγραφή