Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πρωτοφανή στοχοποίηση από το φασιστικό ¨ΣΤΟΧΟ" και τους ΝΑΖΙ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τους χαλάει τρομερά η παρουσία και οι εκδηλώσεις μας στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015-Τους χαλάει η δράση μας!
Πραγματικά, αηδιάζουμε με τους Ναζί…
Τραμπάκουλο, ψυχολογικό και πολιτικό, έχουν πάθει οι φασίστες και όχι μόνο με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Καταρχήν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει ολοένα τα χαρακτηριστικά ενός αναπτυσσόμενου κοινωνικού ρεύματος κοινωνικής αμφισβήτησης και αντίστασης Μέσα στον Στρατό, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των φαντάρων, αλλά όχι μόνο: πολιτικό προσωπικό, ΕΠ.ΟΠ., υπαξιωματικοί και αξιωματικοί γνωρίζουν ότι αν θέλουν να αντιταχθούν αποτελεσματικά στην αυθαιρεσία και την αδικία, μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούν να εμπιστευτούν.
Και η πλούσια εμπειρία όλων το αποδεικνύει.
Όμως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι αυτό που παλεύει καθημερινά ενάντια στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και το φασισμό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ενάντια στο ΑΞΙΟΜΑΧΟ και τις Νατοϊκές ασκήσεις που δολοφονούν φαντάρους και στελέχη.
 Ενδεικτικά αναφέρουμε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης εκατοντάδων υπογραφών φαντάρων από 20 Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ενάντια στην Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» των στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας και των κρατών Δολοφόνων ΗΠΑ-Ισραήλ.
Αυτό όμως δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο που σχεδιάζουν επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, προκαλούν με την εκστρατεία προπαγάνδας ενός ακραίου εθνικισμού και μιλιταρισμού στα πρότυπα της Χούντας των Συνταγματαρχών, ενώ εμβαθύνουν την οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων!
Έτσι λοιπόν, οι φασίστες, ενίοτε αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής των κοινωνικών κινημάτων και παπαγαλάκια των πιο αντιδραστικών αστικών αξιών «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», ιδεολογικά θεμέλια κάθε ολοκληρωτισμού, δείχνουν τα δόντια τους. Πολύ περισσότερο που οι Ναζιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές σε Ουκρανία (Τάγματα Εφόδου) – Ελλάδα (Λέσχες Εφέδρων), παντού αποτελούν αιματοβαμμένη ψηφίδα των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας του νέου γύρου «του πολέμου κατά της τρομοκρατίας» και στρέφονται εναντίον του εχθρού εργαζόμενου λαού-μεταναστών κλπ.   
Οι φασίστες λοιπόν αποδεικνύονται τα μαύρα σκυλιά της κάθε αστικής κυβέρνησης και των μνημονίων, των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ. Εχθροί των φαντάρων και του στελεχικού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων απαιτώντας την τυφλή υποταγή μας. Εχθροί της λαϊκής οικογένειας, των μεταναστών και συνολικά του κόσμου της εργασίας.
Γι’ αυτό λοιπόν ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει κάθε βδομάδα μια σελίδα ύβρεις και συκοφαντίες στο  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, με καμιά συνιστώσα του κινήματος. Γεγονός που επισημαίνουμε για να αναδείξουμε την ανησυχία τους και τα βρώμικα σχέδια τους.

Για αυτό τρελάθηκαν οι ΝΑΖΙ με την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015 και τις σημαντικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε. Θυμίζουμε:

Εκδηλώσεις για τη Μέση Ανατολή και τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών» στις «ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015»

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2015Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ παρεμβαίνουν και φέτος στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2015.
Την Κυριακή 14/6/2015 στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Οι Δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης. Ιχνηλατώντας την απάντηση του αντιπολεμικού κινήματος».
Ομιλητές:  
  • Νασίμ Αλατράς, Παλαιστίνιος δημοσιογράφος
  • Νεκτάριος Μπουγδάνης, ερευνητής με αντικείμενο τη Μέση Ανατολή, Υποψήφιος Διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου Παν/μίου 
  • Σεϊτ Αλντογάν, Τούρκος δημοσιογράφος
  • Ντίνα Ρέππα, εκπαιδευτικός που συμμετείχε στο Καραβάνι αλληλεγγύης που επισκέφτηκε τους καταυλισμούς των προσφύγων από το Κομπάνι
  • Εκπρόσωπος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης
  • Παρέμβαση θα γίνει και από εκπρόσωπο της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων
Στο Φεστιβάλ «ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015» αποκαλύπτει τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών από τον Στρατό» το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Το Σαββάτο 13/6/2015, στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών».
Στο πλαίσιο της πολιτικής μας αυτής πρωτοβουλίας θα γίνει παρουσίαση του εξαιρετικά επίκαιρου και σημαντική συνεισφορά στο κίνημα, βιβλίου του Αποστόλη Φωτιάδη «ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ» (εκδόσεις Ποταμός).
Επίσης, θα υπάρξει τοποθέτηση της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη από την Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων, με θέμα «Τους σύγχρονους όρους εκμετάλλευσης των μεταναστών από το ευρωπαϊκό κεφάλαιο».      
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι δημόσιες τοποθετήσεις απολυμένων αλλά και νυν φαντάρων, που θα καταθέσουν την εμπειρία τους από το «Διαρκή πόλεμο του ελληνικού στρατού κατά των μεταναστών από τις αρχές της δεκαετίας του 90’ έως σήμερα».
Στο γνωστό χώρο της διεξαγωγής του Φεστιβάλ στη Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός 54, Ελαιώνα),  θα υπάρχει καθημερινή παρέμβαση το Τριήμερο 12-13-14 Ιουνίου, με ξεχωριστό χώρο και αφιερώματα στην Πάλη των Φαντάρων, τους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Τέλος, θα υπάρχει αφιέρωμα στην Παλαιστίνη και στις οδυνηρές συνέπειες της περσινής ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, αλλά και στην Συμμαχία μεταξύ του ελληνικού κράτους και του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ, που ενισχύσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Εμείς καλούμε σε μαζική κοινή καταδίκη της κρατικής τρομοκρατίας, των ναζιστικών εμετικών και εγκληματικών αντιλήψεων και πρακτικών. Η κλιμάκωση της καθημερινής συνδικαλιστικής πάλης και της ανάπτυξης κινήματος Μέσα στον Στρατό. Η μαζική συμμετοχή στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015 είναι η καλύτερη απάντηση στο φασισμό και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

2 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφη ιστοσελιδα και πολυ ενημερωτικη! εχω και εγω ενα μπλοκ που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να την επισκευτητε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας!!! η σελιδα ειναι : www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή