Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ο Α/ΓΕΣ θα δέχεται και παραπονούμενους στρατεύσιμους; Το εξετάζουν στο ΓΕΣ

Image
Μετά από τα στελέχη των ΕΔ ο Α/ΓΕΣ θα δέχεται και στρατεύσιμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων είναι πάρα πολύ πιθανό. Και αυτό προκύπτει όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους από τηλεφωνικές επαφές που είχαν με στελέχη του γραφείου του Α/ΓΕΣ.

Στην ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν:
"Μπαράζ επικοινωνιών είχε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Στρατού Ξηράς.

Επίδικο της προσπάθειας μας ήταν η σοβαρή πρωτοβουλία που ανέλαβε πρόσφατα ο Αρχηγός  ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, όταν με σχετική διαταγή του, καθόρισε τους όρους προσωπικής επαφής του με τα στελέχη όλων των βαθμών.
Ως γνωστόν εδώ και λίγο καιρό έχει καθιερώσει και λειτουργεί στο ΓΕΣ πρόγραμμα τακτικών συναντήσεων μαζί τους κάθε Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο πρωί.Μάλιστα η αρθρογραφία επισημαίνει ότι ο Α/ΓΕΣ «επιδιώκει να διατηρεί άμεση και διαρκή επαφή με τα στελέχη του στρατού και μάλιστα τα χαμηλόβαθμα, δίνοντας τους τη δυνατότητα να τον συναντήσουν και να καταθέσουν σχόλια, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις αλλά και να του υποβάλλουν προσωπικά τους αιτήματα». 
Την αντίδραση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προκάλεσε ο αρχικός αποκλεισμός των στρατευμένων από αυτή τη διαδικασία.
Όμως μετά από την επικοινωνία μας, τη διάθεση συνεργασίας και κυρίως, αφουγκρασμού των προβλημάτων των φαντάρων, που έδειξαν τόσο τα στελέχη του Γραφείου του ΑΓΕΣ, όσο και ο ίδιος, φαίνεται ότι η αρχική διαταγή θα τροποποιηθεί.
Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης δείχνει έτοιμος να προχωρήσει σε άνοιγμα της επικοινωνίας του και με τους στρατευμένους".http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου