Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Κοινή εκπαίδευση μεταξύ Ελληνικών και Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Συνεκπαίδευση 2ας ΜΑΛ και 31ης ΜΕΕΔ με την 173 BDE (USA)


Ιδιαίτερη προσήλωση αποδεικνύουν οι ελληνικές κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην στρατιωτική συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας-ΗΠΑ, δίνοντας έμφαση στον τομέα των Ειδικών Δυνάμεων και μάλιστα σε επιθετικές αποστολές. 
Είναι κατανοητή αυτή η εξέλιξη αν αναλογιστούμε τα ανοικτά μέτωπα των ιμπεριαλιστών σε Μέση Ανατολή, Ασία και πρόσφατα Αφρική, με το ενδιαφέρον τους να εντείνεται.
Κυρίως όταν αποδεικνύεται η πρόθεση των ιμπεριαλιστών Ε.Ε. και ΝΑΤΟ να επέμβουν στην περιοχή με πρόφαση την καταπολέμηση των δουλεμπόρων, με πρώτο στόχο τους την Λιβύη. 
Στο πλαίσιο αυτό στις 20 και 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση προσωπικού της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης και της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας των ΗΠΑ στο πεδίο ασκήσεων ΚΑΝΔΗΛΙΟΥ Αττικής.
Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα αυτές οι ασκήσεις, η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Μόνο για το ΝΑΤΟ απαιτούνται 2 δις ευρώ ετησίως, ενώ οι συνέπειες των βάρβαρων πολέμων είναι ανυπολόγιστες. Απαιτούμε την επιστροφή όλων των ελληνικών στρατευμάτων που βρίσκονται στο εξωτερικό και το μπλοκάρισμα των εξοπλισμών.
Καλούμε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να αρνηθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

 

 



 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου