Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! Όλοι/ες στις 8 Μάη, 18:00 στην Ομόνοια

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνουν πράξη απαιτήσεις του στρατιωτικού και αστικού κατεστημένου, που είχαν δρομολογηθεί αλλά δεν είχαν εφαρμοστεί από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαιτίας του φόβου της αναμενόμενης λαϊκής καταδίκης. Ο Υπουργός Παιδείας απαντά στους φοιτητές ότι δεν υπάρχουν λεφτά αλλά η κυβέρνηση προχωρά στη  Πρόσληψη 1000 ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) στις Ένοπλες Δυνάμεις: 600 σε Σ.Ξ., 200 σε Π.Ν. και 200 Π.Α. Μισθοφόροι θα προσληφθούν για (2) χρόνια και πιθανή παράταση για ακόμη (1) έτος.  Δυνατότητα ανακατάταξης δίνεται μόνο σε οπλίτες που υπηρετούν και όχι σε εφέδρους, αμέσως μετά και σε συνέχεια της εκπλήρωσης της θητείας τους, οι οποίοι θα συνεχίζουν να υπηρετούν στις μονάδες από τις οποίες και θα απολύονται.
Πρόκειται για Ταξικά προκλητικές και επικίνδυνες φιλοπόλεμες επιλογές! Ο Στρατός, που και τα προηγούμενα χρόνια επιχείρησε να εισάγει το Θεσμό των φθηνότερων ΟΒΑ έναντι των πιο ακριβών μισθοφόρων ΕΠ.ΟΠ., υπό την ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα βρίσκει την ευκαιρία να επιβάλλει τους νέους βάρβαρους εργασιακούς όρους στις Ένοπλες Δυνάμεις με πρόσχημα το Μνημόνιο και να επεκτείνει τα μισθοφορικά του χαρακτηριστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποσύρονται τα σχέδια Στράτευσης ανδρών-γυναικών στα 18. Δίπλα στην τεράστια μάζα των άμισθων δούλων εφέδρων παρατάσσονται οι ΟΒΑ-μισθοφόροι αλά καρτ! 

Η κυβέρνηση επενδύει πολλά στην εκτίναξη της ανεργίας και στα αδιέξοδα που δημιουργεί στους νέους, ελπίζοντας ότι έτσι θα κατορθώσει να αλιεύσει τους νέους Μισθοφόρους. Κυρίως όμως απευθύνεται στην κοινωνία, την οποία επιχειρεί να πείσει για τι Μεγαλοιδεατισμό της,   προκλητικά απαιτώντας «εθνική ενότητα». Ενώ τάζουν στην νεολαία πλέον μόνο τις 5μηνες ανακυκλώσιμες προσλήψεις –εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο την κατάργηση κάθε έννοιας συλλογικού εργασιακού δικαιώματος, επεκτείνοντας τον εργασιακό μεσαίωνα και το βούρκο των απασχολήσεων αλά καρτ! Έρχονται να προστέσουν αυτές οι 1000 Προσλήψεις Μισθοφόρων ΟΒΑ στην ένταση των πανάκριβων-επικίνδυνων πολεμικών ασκήσεων με τις ΗΠΑ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ, τις δαπάνες 500 εκατ. δολ για άχρηστα πολεμικά αεροσκάφη made USA! Και το 2001 οι προσλήψεις των τότε Μισθοφόρων ΕΠ.ΟΠ. ψηφίστηκαν πάλι από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ.
Τώρα, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση, που στο τρίμηνο της κυβερνητικής της δράσης έχει δώσει σαφή δείγματα καλλιέργειας εθνικισμού και μιλιταρισμού, προπαγανδίζει ως καθρεφτάκι στην νεολαία τη δημιουργία θέσεων εργασίας και προβάλλοντας τους «εθνικούς κινδύνους». Είναι μια ακραία ταξική πολιτική επιλογή που εντάσσεται στα σχέδια πολεμικών τυχοδιωκτισμών στην Ανατολική Μεσόγειο, τις ανάγκες συμμετοχής σε ιμπεριαλιστικές αποστολές, στην ένταση του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού Ελλάδας-Τουρκίας για τον καθορισμό ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, που συμπληρώνεται με την ενεργοποίηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδας-Κύπρου, συμμαχίες με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ κι Αιγύπτιους πραξικοπηματίες στρατηγούς.   
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΗ πρόσδεση σε κατασταλτικές δυνάμεις και Στρατό ως μέσο διεξόδου από την Ανεργία είναι η Χειρότερη Επιλογή:  Σε φέρνει κόντρα με εργαζόμενους και νεολαία που αγωνίζονται για τα δικαιώματα μας. Σε θέλει Ματατζή, Απεργοσπάστη, με το γκλομπ και το G3 απέναντι σε απεργούς. Πραιτοριανό των Δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας, να αποτελέσεις την σιδερένια φτέρνα του Κράτους Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού! Σε στέλνει Μισθοφόρο να καταπιέζεις λαούς που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα και τρέφουν τα ίδια όνειρα, Στον πόλεμο κατά των μεταναστών της Ευρώπης Φρούριο. Μπράβο των εφοπλιστών και των πετρελαϊκών εταιριών. Σε θέλει Αναλώσιμο!
Πιστεύουμε ότι ο κόσμος της εργασίας πρέπει να κλιμακώσει την πάλη του ενάντια στην υποχρεωτική στράτευση, αλλά και το μισθοφορικό στρατό. Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παλεύει ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, πολεμικούς εξοπλισμούς και μισθοφόρους. Απαιτεί αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας, εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολιγαρχία

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου