Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ¨ΣΤΟΧΟΣ¨ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Δείξε μου το φίλο σου να σου πως ποιος είσαι» λέει ο λαός μας…
IMG_1189Και για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, σε ένα ολοσέλιδο άρθρο της αχαρακτήριστης φασιστοφυλλάδας δέχονται επίθεση μέσω του άρθρου με τίτλο  «Λύσσαξαν οι ειρηνιστές του διεθνισμού με το Μακεδονομάχο. Αντίστοιχες των Ουκρανικών ναζιστικών πολιτοφυλακών οι Λέσχες Εφέδρων».
Ουσιαστικά πρόκειται για απάντηση του «ΣΤΟΧΟΥ» στην ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με τίτλο  «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ [φωτογραφίες-βίντεο] - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015» ΤΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ». http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/04/blog-post_413.html.
Από την παρέμβαση όμως αυτή του φασιστικού "ΣΤΟΧΟΥ" προκύπτουν σοβαρά συμπεράσματα για τη δράση και την συγκρότηση των Λεσχών Εφέδρων, καθώς πλέον επιστρατεύονται φασιστικά έντυπα για να αποδείξουν ότι οι Λέσχες Εφέδρων δεν είναι φασιστικές γιάφκες!
Το ακόμη πιο σημαντικό συμπέρασμα όμως απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, των Καμμένου-Ήσυχου, τους οποίους επίσης αναλαμβάνει εργολαβικά να υπερασπίσει το κατάπτυστο κείμενο.
Άραγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνειδητοποιεί τι σημαίνει η αναβάθμιση των επικίνδυνων αυτών μιλιταριστικών και ακροδεξιών Πολιτοφυλακών;     
Γιατί όπως λέει και το τραγούδι του ακατανόμαστου
«οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά..» οι Λέσχες Εφέδρων μένουν!
Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων.
Να καταργηθούν τα δολοφονικά δόγματα άμυνας-ασφάλειας.
Να διαλυθεί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ και το ΝΑΤΟ.
Να γκρεμίσουμε την Ευρώπη Φρούριο. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Είναι ζητήματα που πρέπει να θέσει άμεσα το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα, αμφισβητώντας την καλλιέργεια του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, μπλοκάροντας με τους αγώνες του την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων από τον Στρατό-Πολιτοφυλακές, τα φιλοπόλεμα σχέδια τους.    


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου