Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Εκπομπή Φύλλο Πορείας ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Σαββάτο 27/6 στις 7.00 πμ.

Στα παλιά εκείνα χρόνια που επικρατούσε το Δουλεμπόριο και οι Δούλοι ήταν η βασική παραγωγική δύναμη, οι ιδιοκτήτες τους έπαιρναν τον πλούτο που παρήγαγαν, αλλά τους εξασφάλιζαν φαγητό και στέγαση.
Τώρα όμως, που ο εθελοντισμός και τα μόρια αντικαθιστούν τη μισθωτή εργασία, γιατί έτσι προβλέπουν τα μνημόνια των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Στον Στρατό του Καμμένου και του Ήσυχου, που πρωταγωνιστεί στην επέκταση της δουλικής εργασίας της στρατευμένης νεολαίας, στους δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους δεν εξασφαλίζουν ούτε νερό, ούτε φαγητό.  
Οι συνάδελφοι όχι μόνο μένουν νηστικοί, γιατί αυθαίρετα η διοίκηση της μονάδας αλλάζει το διαιτολόγιο κατά το δοκούν, αλλά υποχρεώνονται να αγοράζουν το φαγητό τους από τα εστιατόρια των Στρατιωτικών Κατασκηνώσεων.

Ο Στρατός κερδοσκοπεί εις βάρος των στρατιωτών που Αρνείται ουσιαστικά να τους σιτίσει όπως προβλέπεται και υποχρεούται, ενώ κανείς δεν απαντά στο ερώτημα τι γίνονται οι προμήθειες τροφίμων που κατ΄ άλλα γίνονται για την σίτιση των φαντάρων.
Αυτά συμβαίνουν στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ όπως αποκαλύπτουν για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι φαντάροι από την συχνότητα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ 105,5!
«Επίσης τις τελευταίες μέρες παρά την εξαντλητική ολοήμερη απασχόληση και εργασία μας εκεί, έχει δοθεί διαταγή από τον ίδιο το διοικητή στους υπευθύνους να μην καθόμαστε πουθενά , να μην καπνίζουμε και να μην πίνουμε καφέ και ότι όποιον δει, θα τον καμπανιάζει με φυλακή.
Ήδη έχουμε φτάσει τις 3 αναβολές φαντάρων…»
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ-ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ!
Οι καταγγελίες των φαντάρων επαναλαμβάνονται ολοένα συχνότερα, γνωστοποιώντας τις αυθαιρεσίες, τους όρους εκμετάλλευσης και καταπίεσης των συναδέλφων στην Ταξιαρχία, τη Μεραρχία, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας, αλλά τίποτε δεν αλλάζει.
Αποκαλύπτοντας ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αποδεικνύει Αδιαφορία και πνεύμα συγκάλυψης.
Καλούμε τις συλλογικότητες του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να σταθούν στο πλευρό των φαντάρων, παλεύοντας μαζί, μέσα και έξω από τον Στρατό, για το μπλοκάρισμα της εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατιωτών.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πλέον εξελίσσεται μια καλά οργανωμένη επιχείρηση κάλυψης των κενών του κρατικού μηχανισμού από τους χιλιάδες στρατευμένους δούλους που εξασφαλίζει η υποχρεωτική στράτευση, αυξάνοντας την Ανεργία και τη Μετανάστευση.
Στην πρόσφατη Συνέντευξη του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στο onalert.gr ξεχώρισε η δημόσια απολογία του για την νέα Μνημονιακή Συμφωνία και ο τσαμπουκάς του στους δασκάλους!
Η κατάργηση των πρόωρων συντάξεων παρουσιάστηκε ως κοινωνικό μέτρο, ενώ δεν έλειψαν και οι υποσχέσεις εκ νέου στους στρατιωτικούς ότι θα τους δοθούν τα αναδρομικά. Μόνο σε αυτούς και τους Αστυνομικούς.
Ενώ ακούστηκαν και πάλι οι κυβερνητικές επιλογές υπεράσπισης του πελατειακού κράτους και της εξυπηρέτησης των ιδιωτικών πολεμικών βιομηχανιών μέσω των πολεμικών συμβολαίων που εξασφαλίζουν οι συμμαχίες με το ΝΑΤΟ και τις ευρωπαϊκές χώρες, το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και τη Χούντα της Αιγύπτου.
Στην συνέντευξη του κυριαρχούσε και πάλι η προβολή των Ενόπλων Δυνάμεων ως προτύπου και σωτήρα της κοινωνίας!
Με αφορμή όμως τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών φορέων των εκπαιδευτικών και τις πρωτοβουλίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην επιλογή χρήσης φαντάρων για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο.
Αυτό που αντιλαμβάνεται την νεολαία και τους εργαζόμενους ως εχθρό που αντιτάσσεται στα σχέδια του!
Δήλωσε λοιπόν:
«Εξαγριώθηκαν οι δάσκαλοι λέει με την ιδέα την οποία είχαμε, εάν υπάρχουν στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους και έχουν τελειώσει δάσκαλοι ή καθηγητές, ένας χημικός για παράδειγμα ο οποίος υπηρετεί στον Αη Στράτη και υπάρχει έλλειψη χημικού στον Αη Στράτη, να μην μπορεί να κάνει δύο (2) ώρες από τη θητεία του στο σχολείο του Αη Στράτη και παράλληλα τι θα του δώσουμε, θα του δώσουμε μόρια, τα οποία θα τα κάνει με τη θητεία του παράλληλα με την επαγγελματική του ζωή. 
Υπάρχουν ταμπού, θα τα σπάσουμε».
Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται ότι οι αντεργατικές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν δια στόματος Πάνου Καμμένου δεν αποτελούν λαϊκίστικη ρητορεία του ιδιόμορφου εθνικιστικού κυβερνητικού συγκατοίκου, λόγια του αέρα και υπερβολές του προέδρου των ΑΝΕΛ.
Είναι κεντρική κατεύθυνση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Εμείς απαντάμε ότι δεν είναι ταμπού αλλά Δικαίωμα και Ανάγκη των εργαζόμενων και της νεολαίας η Εργασία, η Ασφάλιση, η Υγεία, η Παιδεία, ο Πολιτισμός.
Και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την υπεράσπιση και διεύρυνση τους.
Καλούς αγώνες…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου