Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μιλιταριστές-Φασίστες-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προβάλλουν τη προβοκάτσια με τους Αλβανούς φαντάρους και την αναπαράγουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φαντάροι στον Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό;

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία. Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί αλβανόφωνοι κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία στην Ελλάδα.

Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά από την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.
Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτήν τη φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές, έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι, απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στον κόρφο μας!

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ό,τι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φαντάροι στον Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό;
25/06/2015 00:15 |
Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται «Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια. Ίσως να το έκαναν για αστείο αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο ή καλύτερα είναι προσβλητικό.
Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή πολλοί Αλβανοί κάνουν και την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους.
Το χειρότερο θα είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας. Το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας! Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με αίμα.
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 01:39
Αλβανοί στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό.

Χθες προφίλ στο Facebook ονόματι «Η Ζωή είναι χαρά» (μεταφρασμένο στα ελληνικά από αλβανικά) ανέβασε μία φωτογραφία με εικονιζόμενους Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της αλβανικής σημαίας. Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Προφανώς δεν νιώθουν την σοβαρότητα και την ευθύνη που πρέπει να έχεις όταν φοράς την στολή του Έλληνα στρατιώτη. Οφείλουμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία προσβάλει τον ελληνικό στρατό καθώς κάποιοι κάποτε πάλεψαν για αυτήν την πατρίδα δίνοντας το αίμα τους για την ελευθερία αυτού του τόπου.
http://defencenews.gr/index.php/ethniki-asfaleia/1877-alvaniki-proklisi-mesa-stis-takseis-tou-ellinikoy-stratoy
Πρόκληση είναι η φωτογραφία με τους πέντε Αλβανούς
Σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» – Οι διαδικασίες «express», είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα πολλοί Αλβανοί μετανάστες που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν άμεσα και πολίτες της Ε.Ε.

Είναι περήφανοι Αλβανοί, αναφαίρετο δικαίωμά τους, και δεν το κρύβουν. Ωστόσο όταν πρόκειται για στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στον Ελληνικό Στρατό, προφανώς τέκνα Αλβανών μεταναστών που απέκτησαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια, υπάρχει θέμα.
Η φωτογραφία με τους πέντε χαμογελαστούς νεαρούς Αλβανούς που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» -φορώντας τα «χακί» μέσα στη μονάδα τους -κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και τείνει να γίνει… viral.
Πρόκειται για φωτογραφία που έχει αναρτηθεί σε αλβανική σελίδα στο Facebook και μόνο προβληματισμό προκαλεί, για το κατά πόσο η αθρόα πολιτογράφηση αλλοδαπών σημαίνει και την ουσιαστική ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία. Όλοι συμφωνούν πως εθνικισμοί και οράματα για «μεγάλες» πατρίδες, όπως φαντασιώνονται οι νεαροί της φωτογραφίας, δεν έχουν θέση στην εποχή μας ειδικά όταν στρέφονται κατά της χώρας της οποίας είναι υπήκοοι και μάλιστα ορκίστηκαν να την υπερασπιστούν «μέχρι της τελευταίας ρανίδος τους αίματος τους».
Τα τελευταία χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των ομογενών της Αλβανίας απέκτησε και την ελληνική ιθαγένεια, ικανοποιώντας ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα. Ωστόσο οι διαδικασίες «express», με «συνεντεύξεις» στο… πόδι, είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα και πολλοί Αλβανοί μετανάστες που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν άμεσα και πολίτες της Ε.Ε. -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- αλλά και για να αποφύγουν την αναγκαστική πολύμηνη θητεία στον αλβανικό στρατό.
Όπως παλαιότερα έχουν καταγγείλει Βορειοηπειρώτες, ελληνική ταυτότητα κατέχουν και ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές, ακόμη και Τσάμηδες, που ζουν στην Αλβανία και μονίμως λειτουργούν και στρέφονται κατά της χώρας μας και των εκεί ομογενών.
Η προκλητική φωτογραφία -με αφορμή και την ψήφιση του νόμου για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες- δικαιώνει όσους υποστηρίζουν πως η ιθαγένεια πρέπει να αποδίδεται όχι με την ελπίδα να ενσωματωθεί κάποιος στην ελληνική κοινωνία, αλλά αφού έχει ήδη ενσωματωθεί. [protothema.gr]


Ρατσιστικό κρεσέντο Xρ. Παππά και Π. Χαϊκάλη στη Βουλή

Σε μια ακραία ρατσιστική και απροκάλυπτη πρόκληση μέσα στη Βουλή χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προχώρησε  ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, επιχειρώντας να δείξει   την αντίθεση του ακροδεξιού μορφώματος στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έσκισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο και προχώρησε σε μια ακόμα τοποθέτηση μίσους.
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και η τοποθέτηση του κ. Παύλου Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ. «Έλληνας δεν γίνεσαι. Έλληνας γεννιέσαι» είπε, κλείνοντας την ομιλία του, ενώ νωρίτερα υποστήριξε ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση των ασθενειών και της εγκληματικότητας στη χώρα μας.
Υποστήριξε μάλιστα πως «υπάρχουν φωτογραφίες Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό»!http://www.hitandrun.gr/ratsistiko-kresento-n-pappa-ke-p-chaikali-sti-vouli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου