Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ένας "ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ" εγκάθετος προβοκάτορας των Σαμαρά-Βενιζέλου-ΠΟΤΑΜΙΟΥ!



2131-30Αντί να γράφει προβοκατόρικα κείμενα, να βγει να πει ξεκάθαρα ότι θα Ψηφίσει ΝΑΙ σε απολύσεις προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, αύξηση του ορίου ηλικίας, τραγική μείωση μισθών-συντάξεων! 

Θα γίνουν οι Μεταθέσεις των Στελεχών των Ε.Δ …Και αν ναί με τι; http://veteranos.gr/tha-ginoun-metathesis-ton-stelechon-ton-e-d-ke-ne-ti/


Ολοκληρώθηκαν οι Μεταθέσεις των Στελεχών του ΓΕΣ  αυτό το Σαββατοκύριακο …πλήν του Υγειονομικού που σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθούν σήμερα !
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που  που είναι πάνω από όλα είναι πως θα ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις και με τι λεφτά …Γιατί τα 60 ευρώ δεν φτάνουν  ούτε για τα διόδια και δεν κάνουμε λόγο για βενζίνη ,προκαταβολές ενοικίων και μετακόμιση όλης της Οικογένειας !
atm-vouli9
Ούτε βέβαια οτι θα μπορέσουν τα στελέχη τα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους σε λογαριασμούς ΔΕΗ-ΟΤΕ -ΝΕΡΟ! …Για τους γνωρίζοντες την κατάσταση για να κάνεις διακοπή των λογαριασμών πρέπει να τους εξοφλήσεις !
Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν οτι τα Στελέχη μας έχουν κάποιο κουμπαρά όπως κάποιοι Βουλευτές του Σύριζα που  πήγαν και πήραν κάποιες χιλιάδες ευρώ την παρασκευή το βράδυ απο το ΑΤΜ της Βουλής ! (φώτο)..Το ομολογούν οι ίδιοι  μόνο 2200 ευρώ έβγαλε είπε η κυρά !

16Είναι πολύ εύκολο να λές φιλοσοφίες όταν δεν έχεις στο κεφάλι σου τέτοια πράγματα και να κάθεσαι να βλέπεις τηλεόραση ! Να μιλήσουμε για Ηθικό των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που η οικογένια στην καλύτερη των Πειρπτώσεων θα είναι με τους γονείς τους στο Χωριό και οι

ίδιοι σε Έβρο και νησιά ,αν καταφέρουν να φτάσουν !
Πάντως ο ΥΕΘΑ Καμμένος που έχει και την ευαισθησία να κινηθεί προς αυτόν τον Τομέα …εξάλου ο ίδιος έλεγε οτι οι Τράπεζες έχουν δις ευρώ μόλις πριν δύο ημέρες !
http://veteranos.gr/tha-ginoun-metathesis-ton-stelechon-ton-e-d-ke-ne-ti/

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που μας Φέραν Σαυτήν την Κατάσταση Είναι Αυτοί που λένε ΝΑΙ σε Όλα !
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ !!!

    Γιαυτό την Κυρισκή 5/7 λέμε
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Quod Scripsi, Scripsi !
      Quousque tandem ?
      Quod erat demonstrandum !
      Qui tacet, consentrive videtur !

      Vae Victis !

      Διαγραφή