Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες διαβίωσης στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ για φαντάρους και στελέχη που εργάζονται εκεί

kaay (1)
Δεν  έχουν σταματημό οι καταγγελίες που έρχονται στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από φαντάρους και στελέχη που εργάζονται στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Για να απολαμβάνουν λοιπόν φθηνές διακοπές οι στρατιωτικοί, οι συνάδελφοι φαντάροι υφίστανται απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση και μοιράζονται με τα χαμηλόβαθμα στελέχη άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Τόσο δύσκολο λοιπόν είναι για το ΓΕΣ και τους διοικητές να εξασφαλίσουν τα αυτονόητα σε ανθρώπους που παλεύουν να εξυπηρετήσουν τόσους ανθρώπους και να εξασφαλίσουν τους καλύτερους δυνατούς όρους αναψυχής και ξεκούρασης;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
 «Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες διαβίωσης στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ για τα στελέχη που κλήθηκαν να εργαστούν εκεί για τη θερινή περίοδο λειτουργίας του.
Τέσσερα - τέσσερα άτομα καλούνται να διαμείνουν εν μέσω θερινής περιόδου σε παλαιωμένα κοντέινερ ενώ υπάρχει δυνατότητα αποσυμφόρησης αυτών και η διαμονή τους ανά 2 ώστε να είναι πιο άνετη και ανθρώπινη η διαβίωση τους.
Η Διοίκηση των ΚΑΑΥ κωφεύοντας στις φωνές διαμαρτυρίας αυτών σαν Πόντιος Πιλάτος ρίχνει τις ευθύνες στη Διοίκηση της 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ .
Καλή είναι η εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΑΥ αλλά δεν είναι σωστό να παραμερίζεται η μέριμνα για το προσωπικό και να τους παρέχονται ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν μ τη σειρά τους στις εργασίες που καλούνται να κάνουν εκεί».
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είμαι φαντάρος στα ΚΑΑΥ Ν Φωκαιας και αφού συμπεριφερονται ετσι στα στελεχη καταλαβαίνετε πόσο χειρότερα περνάμε εμεις. Να πω που πληρωνουμε το νερο που πίνουμε, να πω που το φαγητο είναι μερίδα νηπιαγωγείου και πολύ λιτό? Κάθε μέρα η κούραση και η καταπίεση είναι σε επίπεδα υπερκόπωσης αφου να καταλάβετε και 2 αλλα παιδια φαντάροι πήραν αναβολή γιατι δεν άντεχαν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τρωει καλα ο στρατηγός και ο ταξίαρχος όταν ερχονται και να τρωνε καλα αυτοί που κάνουν διακοπες εκει για να μην γίνουν παράπονα στο στρατηγό . Πόσα κομμάτια ακόμα θα γίνουμε? Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεία και καθόλου υπνος. 5 ωρες ύπνο το βράδυ και άλλες 2 που φυλάμε σκοπια . Ας κάνει καποιος κάτι γιατι μάλλον κανένας δεν γνωρίζει το τι γίνεται εδω. Το έχουν κάνει μαγαζι του μπαμπά τους και εμας και τους ΕΠΟΠ δούλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή