Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΙΝ-Πρωτοφανή στοχοποίηση από φασιστικό ¨ΣΤΟΧΟ" και ΝΑΖΙ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Γιατί ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει κάθε βδομάδα μια σελίδα ύβρεις και συκοφαντίες στο  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, υπερασπίζοντας τις πιο επιθετικές επιλογές του στρατιωτικού κατεστημένου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως έπραττε και απέναντι στις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, με καμιά συνιστώσα του κινήματος. Γεγονός που επισημαίνουμε για να αναδείξουμε την ανησυχία και τα βρώμικα σχέδια τους.
Στις 18/3/2015 καταγράφαμε επίθεση από το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και τις αλλοπρόσαλλες απόψεις  του καθηγητή Θεολογίας, Τέκτονα, αρθρογράφου του φιλοναζιστικού «ΣΤΟΧΟΥ»,   συνοδοιπόρου διωκτών UFO, Δρ. Νίκου Χ.Χαρακάκου. Ο «ελληνόψυχος» καθηγητής αφρίζει: «ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ. Οι καταγγελίες του αναρχοκομμουνιστικού Δικτύου «ελεύθερων» (αλλά εξαρτημένων από τον αντεθνικό κομμουνισμό) φαντάρων: Επιτροπής Αλληλεγγύης στρατευμένων είναι όλες υποβολιμαίες και αποσκοπούν στην κατασυκοφάντηση των Ε.Δ. και στην ιδεολογική δολιοφθορά του αξιόμαχου του Στρατεύματος. Στοχοποιούνται από το εν λόγω Δίκτυο Ελληνορθόδοξοι Εθνικόφρονες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, που είναι πιστοί στα Απαράγραπτα Πατριωτικά Ιδανικά. Η Αριστερά δεν μπορεί να παραπονείται για οτιδήποτε γίνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις διότι είναι ανάξια να τις βάζει στο απύλωτα εθνοπροδοτικό στόμα της»!
Την Πέμπτη 16/4/15 ο «ΣΤΟΧΟΣ» υπερασπίζεται τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο. Επιτίθεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για  να διαφυλάξει τις φασιστικές ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ και την άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ»: «Με τον “Μακεδονομάχο” τα έβαλαν τώρα οι γενίτσαροι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ…. Αυτή τη φορά τους ενοχλεί η άσκηση “Μακεδονομάχος 2015” και μάλιστα απορούν γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς επιτρέπει την άσκηση των φασιστικών λεσχών εφέδρων που τρομοκρατούν τη μειονότητα της Θράκης!».
Την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 παρουσιάζονται ανήσυχοι από την επιτυχημένη εξόρμησης στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων σε Αυλώνα (Τεθωρακισμένα) και Θήβα (Πυροβολικό). Ο «ΣΤΟΧΟΣ» αναλαμβάνει να υπερασπίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να απαντήσει στις καταγγελίες των γονιών για την έμμεση φορολόγηση τους μέσω της υποχρεωτικής στράτευσης, τον παραλογισμό των πολεμικών εξοπλισμών και την καταδίκη των ασκήσεων με ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ.
Τον ίδιο ρόλο υπηρετούσε ο «ΣΤΟΧΟΣ» απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αρχές Ιουλίου 2014 διαβάζαμε «ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ  ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», που αποτελεί αναπαραγωγή της καθεστωτικής  προπαγάνδας και δικαιολόγηση της  άθλιας και εξίσου βάρβαρης μεταχείρισης των μεταναστών από ελληνικό κράτος και Ε.Ε.!
Στις 26/9/14  ενημερωνόμαστε ότι «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"»! Με αυτό τον τρόπο απαντούν στις αποκαλύψεις μας για καψόνια, βρισιές και απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούσαν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Το στέλεχος ελέγχονταν υπηρεσιακά και εκκρεμούσε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)".
Μέσα Μαϊου 2015, «τους τρελαίνει» η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015, οι σημαντικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε για «τον Πόλεμο κατά των μεταναστών και τη δράση του ελληνικού στρατού» και «τις Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή». 
Οι φασίστες αποδεικνύονται ξανά τα μαύρα σκυλιά της κάθε αστικής κυβέρνησης και των μνημονίων, των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ. Εχθροί των φαντάρων και του στελεχικού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων, απαιτούν την τυφλή υποταγή μας. Εχθροί της λαϊκής οικογένειας, των μεταναστών και συνολικά του κόσμου της εργασίας.
Τους προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει ολοένα χαρακτηριστικά ενός αναπτυσσόμενου ρεύματος κοινωνικής αμφισβήτησης και αντίστασης Μέσα στον Στρατό, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των φαντάρων, αλλά όχι μόνο: πολιτικό προσωπικό, ΕΠ.ΟΠ., υπαξιωματικοί και αξιωματικοί γνωρίζουν ότι αν θέλουν να αντιταχθούν αποτελεσματικά στην αυθαιρεσία και την αδικία, μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούν να εμπιστευτούν.
Επίσης, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι αυτό που παλεύει καθημερινά ενάντια στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και το φασισμό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ενάντια στο ΑΞΙΟΜΑΧΟ και τις Νατοϊκές ασκήσεις που δολοφονούν φαντάρους και στελέχη. Ενδεικτικά αναφέρουμε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης εκατοντάδων υπογραφών φαντάρων από 50 Μονάδες ενάντια στην Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» των στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας και των κρατών Δολοφόνων ΗΠΑ-Ισραήλ.
Προκαλώντας έντονους προβληματισμούς σε κυβέρνηση και στρατιωτικό κατεστημένο που ταυτόχρονα σχεδιάζουν επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, εμβαθύνουν την οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων και εντείνουν την εθνικιστική-μιλιταριστική τους εκστρατεία.

Οι φασίστες, ενίοτε αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής των κοινωνικών κινημάτων, παπαγαλάκια των πιο αντιδραστικών αστικών αξιών «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», ιδεολογικά θεμέλια κάθε ολοκληρωτισμού, δείχνουν τα δόντια τους. Πολύ περισσότερο που οι Ναζιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές σε Ουκρανία (Τάγματα Εφόδου) – Ελλάδα (Λέσχες Εφέδρων) και παντού αποτελούν αιματοβαμμένη ψηφίδα των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας του νέου γύρου «του πολέμου κατά της τρομοκρατίας» και στρέφονται εναντίον του εχθρού εργαζόμενου λαού-μεταναστών.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου