Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

KAAY N.Φώκαιας: ένα παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς του Π.Καμμένου με δούλους φαντάρους

Πρόκειται για την 3η καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, γεγονός που σημαίνει ότι οι συνθήκες δεν βελτιώνονται παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενημέρωση του ΓΕΣ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.

Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι.
Αποδεικνύοντας το τι σημαίνει «κοινωνική προσφορά του Στρατού: τσάμπα δηλώσεις των Καμμένου-Ήσυχου και απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση, με άθλιες συνθήκες για όλο το προσωπικό».
ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Εγώ είμαι φαντάρος στα ΚΑΑΥ Ν Φώκαιας και αφού συμπεριφέρονται έτσι στα στελέχη καταλαβαίνετε πόσο χειρότερα περνάμε εμείς.

Να πω που πληρώνουμε το νερό που πίνουμε, να πω που το φαγητό είναι μερίδα νηπιαγωγείου και πολύ λιτό;
Κάθε μέρα η κούραση και η καταπίεση είναι σε επίπεδα υπερκόπωσης αφού να καταλάβετε και 2 άλλα παιδιά φαντάροι πήραν αναβολή γιατί δεν άντεχαν.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τρώει καλά ο στρατηγός και ο ταξίαρχος όταν έρχονται και να τρώνε καλά αυτοί που κάνουν διακοπές εκεί, για να μην γίνουν παράπονα στο στρατηγό .
Πόσα κομμάτια ακόμα θα γίνουμε;
Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεία και καθόλου ύπνος. 5 ώρες ύπνο το βράδυ και άλλες 2 που φυλάμε σκοπιά.
Ας κάνει κάποιος κάτι γιατι μάλλον κανένας δεν γνωρίζει το τι γίνεται εδώ.
Το έχουν κάνει μαγαζί του μπαμπά τους και εμάς και τους ΕΠΟΠ δούλους!
Θυμίζουμε και την πρόσφατη καταγγελία των στελεχών:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
 «Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες διαβίωσης στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ για τα στελέχη που κλήθηκαν να εργαστούν εκεί για τη θερινή περίοδο λειτουργίας του.
Τέσσερα - τέσσερα άτομα καλούνται να διαμείνουν εν μέσω θερινής περιόδου σε παλαιωμένα κοντέινερ ενώ υπάρχει δυνατότητα αποσυμφόρησης αυτών και η διαμονή τους ανά 2 ώστε να είναι πιο άνετη και ανθρώπινη η διαβίωση τους.
Η Διοίκηση των ΚΑΑΥ κωφεύοντας στις φωνές διαμαρτυρίας αυτών σαν Πόντιος Πιλάτος ρίχνει τις ευθύνες στη Διοίκηση της 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ .
Καλή είναι η εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΑΥ αλλά δεν είναι σωστό να παραμερίζεται η μέριμνα για το προσωπικό και να τους παρέχονται ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν μ τη σειρά τους στις εργασίες που καλούνται να κάνουν εκεί».
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου