Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΔΙΚΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 το Σαββάτο 25/7/2015 στις 7,00 π.μ

Δεν ξέρουμε φίλοι ακροατές αν το προσέξατε, αλλά την προηγούμενη βδομάδα έγινε Πόλεμος.
Μάλιστα.
Πόλεμος κανονικός. Με τεράστια κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον των «ασύμμετρων απειλών».
Όπως ανακοίνωσαν η Περιφερειάρχης Δούρου, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος  «οι φωτιές μπήκαν σε Υμηττό και Λακωνία  για να κάψουν το “Εθνοσωτήριο Μνημονιακό τους έργο.
Για να υπονομεύσουν την συμφωνία με τους τοκογλύφους και την Τρόϊκα!
Γιατί πάντα με την άθλια προπαγάνδα περί «εθνικών κινδύνων» οι αστικές κυβερνήσεις επιχειρούν να καλύψουν τις ευθύνες τους.

Ποιος ξεχνά τον Πολύδωρα που κατηγορούσε τον «Στρατηγό Άνεμο» για τις φωτιές…
Ας κατηγορήσουμε λοιπόν και εμείς τώρα τις ασύμμετρες απειλές που κατέκαψαν τον Υμηττό –όχι παντού- αλλά στην διαδρομή που θα διασχίζουν οι λεωφόροι προς το Ελληνικό, την ιδιωτικοποίηση του οποίου επιταχύνει το νέο Μνημόνιο. 
Καθίστε επομένως αναπαυτικά, πάρτε και μια κούπα καφέ, για να απολαύσετε στα Πολεμικά μας Επίκαιρα την εκστρατεία του Μεγάλου Πολεμιστή και Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ενάντια στις φλόγες…
Λέμε τώρα, γιατί τα γεγονότα εξελίχθησαν κάπως έτσι..
Ο Πάνος Καμμένος, την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί, πρωταγωνίστησε σε μεγάλη προπαγανδιστική φιέστα της ΜΟΜΑ, όταν εγκαινίασε δημόσιο έργο στην Ικαρία.
Για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και πικρόχολους, είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο έργο της ΜΟΜΑ διεξήχθη στον τόπο καταγωγής του Υπουργού.
Καθαρή σύμπτωση..
Είναι χαρακτηριστικό και τυχαίο επίσης το γεγονός ότι στη φιέστα συμμετείχε ολόκληρη η στρατιωτική ηγεσία!!!
Όταν οι πυρκαγιές θέριεψαν και ενημερώθηκε ο Υπουργός για τη πτώση του Canadair στην Λακωνία, τότε η στρατιωτική ηγεσία που συνόδευσε τον Πάνο Καμμένο στην Ικαρία, επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα με το ελικόπτερο Σινούκ με το οποίο και είχε μεταβεί.
Ο Πάνος Καμμένος παρέμεινε στην Ικαρία, συνεχίζοντας τις διακοπές του.
Την ίδια χρονική περίοδο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το κέντρο επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο. Εκεί δεν υπήρχε να τον υποδεχτεί ούτε ο Πάνος Καμμένος, ούτε κανένας Αρχηγός Επιτελείου.
Τον ενημέρωσε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος που λίγο αργότερα αποχωρούσε από την κυβέρνηση δίνοντας τη θέση του στο Δημήτρη Βίτσα.  
Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε από την απουσία του κ. Καμμένου εκτός Αθηνών ενώ οι φωτιές μαίνονταν, και εξαιτίας του Ανασχηματισμού, ο ΥΕΘΑ επέστρεψε στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Παρασκευής με SUPER PUMA, που μετέβη στην Ικαρία από τη Χίο.
Το ίδιο βράδυ και ενώ εμφανίστηκε στις κάμερες για να καταγγείλει προσπάθεια αποσταθεροποίησης, επέστρεψε στην Ικαρία με το SUPER PUMA. 
Παλιά είχαμε τα μπάνια του λαού… Τώρα έχουμε τα μπάνια του Υπουργού…
Την Κυριακή το πρωί C-130 απογειώθηκε από Ελευσίνα και μετέβη στην Ικαρία προκειμένου να μεταφέρει τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο για πραγματοποίηση προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης στο Τελ Αβίβ.
Τι να μετρήσει κανείς…
Έξοδα;
Υποκρισία;
Προπαγάνδα;
Αυτές είναι όμως, φίλοι ακροατές, οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Αλλάζουν τα πρόσωπα, διατηρείται η αστική πολιτική.
Αυτές είναι οι πολιτικές ακροδεξιές περσόνες που κλαίνε για να καλύψουν τις κωλοτούμπες τους.
Μας φορτώνουν τα βάρβαρα Μνημόνια και καμουφλάρουν την αγωνία τους να περισώσουν τον υπουργικό θώκο.
Αυτός είναι ο Στρατός του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα.
Στο στρατόπεδο Περισσάκη, αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, τα βύσματα παίρνουν τιμητικές άδειες διότι κάνουν δωρεές κλιματιστικών, υπολογιστών, φωτοτυπικών ή και χορτοκοπτικών μηχανημάτων.
Όσο πιο ακριβό το δώρο, τόσο πιο πολλές μέρες τιμητική άδεια, φτάνοντας έως και τον επικό αριθμό των 5 μηνών τιμητικής άδειας!!!
Στην ίδια μονάδα και ακριβώς γιατί περικοπές γίνονται μόνο στην συντήρηση μέσων και εγκαταστάσεων, τα παλιά μεταφορικά οχήματα «καναδέζες» μένουν χωρίς μπαταρία και μίζα.
Οι φαντάροι τα βάζουν μπροστά με γυμνά καλώδια. 
Με αποτέλεσμα σε δύο περιπτώσεις να σκάσουν οι μπαταρίες, απειλώντας να περιλούσουν με τα επικίνδυνα υγρά, τους φαντάρους.
Και όμως στο Στεφανοβίκειο, όπου βρίσκεται το μικρό εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, πολιούχος του στρατοπέδου, έγινε πολυδάπανη θρησκευτική εκδήλωση, κατά την οποία πέταξαν σε σχηματισμό 8 ελικόπτερα.
Μια μπαταρία φορτηγού κοστίζει 100 ευρώ.
Το ωριαίο κόστος πολεμικού ελικοπτέρου κιμένεται από 1500-5000 ευρώ, ανάλογα τον  τύπο!
Οι θρησκευτικές και μιλιταριστικές επιδείξεις όμως είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Οι δημόσιες σχέσεις, η προβολή του Αξιόμαχου, οι καριέρες των διοικητών προηγούνται των Φαντάρων, που αντιμετωπίζονται ως Αναλώσιμοι.
Αγωνιστείτε συνάδελφοι… Με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.
Αυτός είναι ο δικός μας Μονόδρομος.
Γιατί πάντα υπάρχει άλλος δρόμος: ο δρόμος του Αγώνα, της Ρήξης, της Ανατροπής και της Απελευθέρωσης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου