Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/7 ΣΤΙΣ 7.00 π.μ

Άντε 
παιδιά
καλό βόλι...
Ρε δεν κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα…
Την Τετάρτη, 6,30 το πρωι, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκανε εξόρμηση στο Πεντάγωνο ενημερώνοντας ότι εκατοντάδες φαντάροι από 50 μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, ΛΕΝΕ ΟΧΙ, ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Στέκουμε απέναντι στο στρατιωτικό κατεστημένο που ελέγχουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ψηφίζει ΝΑΙ στα πιο άγρια Μνημόνια
Με συστηματικό τρόπο ενεργοποίησαν ακόμη και τους Στρατηγούς. Εκτός από τις αντιδραστικές Ενώσεις αποστράτων αλγεινή εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση των Αρχηγών Επιτελείων.
Και το λέμε αυτό για τους εξής λόγους:
1.       Ενώ σήμερα συμφωνούν στην άμεση λήψη σκληρών Μνημονιακών και ταξικών μέτρων, ουσιαστικά ούτε χθες ούτε σήμερα, έκαναν το παραμικρό για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα του συνόλου του προσωπικού, έφεδρο και μόνιμο, που στενάζει από τις περικοπές μισθών-συντάξεων και κοινωνικών παροχών, τους δυσβάστακτους φόρους.
Συναινώντας, είτε για πολιτικούς λόγους είτε για το καλό της καριέρας τους στην επιβολή αυτής της βάρβαρης πολιτικής, απλώς παρακολουθούν εκ τους ασφαλούς τη φτωχοποίηση και την νεολαία να φεύγει ξανά μετανάστης. 
2.       Όλοι αυτοί, οι ανώτατοι στρατιωτικοί, πρέπει να επισημάνουμε ότι την περίοδο της θητείας τους δεν είχαν επιλέξει ποτέ να μιλήσουν δημόσια, προσπαθούν τώρα να βάλουν στο ίδιο καλάθι τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, τα πατροπαράδοτα αντιδραστικά θέσφατα, το πελατειακό κράτος και τα προνόμια τους, τις πολεμικές δαπάνες, με τα νέα Μνημόνια.  
3.   Ουσιαστικά επαναλαμβάνουν τη μεθόδευση όλου του αστικού κατεστημένου και της προπαγάνδας των ΜΜΕ όπου το δίλημμα στο Δημοψήφισμα μετατρέπεται από «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις μνημονιακές προτάσεις των Ε.Ε.-ΔΝΤ-Τοκογλύφων», σε «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην παραμονή της χώρας σε Ε.Ε. και ΕΥΡΩ».
Ανεξάρτητα την σαφή αρνητική μας τοποθέτηση απέναντι σε Ε.Ε. και ΕΥΡΩ, στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για Δίλημμα-απειλή και τρομοκρατία, για καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας, επιχείρηση που θα έπρεπε να είχαν καταδικάσει και αντιταχθεί όλοι αυτοί οι κύριοι με τις μεγάλες στολές.
4.   Και ξαφνικά, όλοι αυτοί οι ανώτατοι στρατιωτικοί γνώρισαν μέσα από τις οθόνες των Μεγάλων Καναλιών τι συμβαίνει στη χώρα μας. Και ακολουθώντας το παράδειγμα της Τατιάνας εξέφρασαν την επιλεκτική δυσφορία τους, επιτρέποντας να αναβλύσει ο καιροσκοπισμός και η υποκρισία.
Να τους γνωρίσουμε επομένως ότι ο εργαζόμενος λαός μας και οι απόκληροι της ζωής βιώνουν καταστάσεις σκληρού ταξικού πολέμου, στο οποίο συνέβαλαν και συμβάλουν και οι ίδιοι.
5.       Μας καλείτε ουσιαστικά να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν 5000-6000 χιλιάδες απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. και μόνιμου προσωπικού! Μας καλείται να ψηφίσουμε ΝΑΙ στις προτάσεις των δανειστών οι οποίοι απαιτούν μείωση των πολεμικών δαπανών κατά 200-400 εκατ. ευρώ!
Και ταυτόχρονα να μην αλλάξει τίποτε στον Στρατό…. Να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα που διατηρούνται μόνο και μόνο για να ικανοποιούνται οι ανάγκες του άθλιου πελατειακού κράτους, τα τοπικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, αλλά και για να δικαιολογούνται τόσες πολλές θέσεις ανώτερων και κυρίως ανωτάτων στρατιωτικών, υπερβαίνοντας σε αναλογία και τις ΗΠΑ!
Ή προτείνετε, αντί οι περικοπές να γίνουν στις πολεμικές δαπάνες, να μεταφερθούν στις όποιες κοινωνικές παροχές και να μπουν νέοι φόροι στον εργαζόμενο λαό;
Τέλος, τα αρχαία αμερικανικά αεροσκάφη ORION που για 6 χρόνια ήταν παροπλισμένα με δικές σας αποφάσεις πως ξαφνικά γίνονται απαραίτητα και απαιτείτε να πληρώσουμε 500 εκατ. δολάρια για τον εκσυγχρονισμό τους;
6.       Συνεχίζεται να αδιαφορείτε για τα σκάνδαλα των πολεμικών εξοπλισμών και κάθε είδους προμηθειών, με την ενεργή συμμετοχή συναδέλφων σας στρατιωτικών, εν ενεργεία και αποστρατεία!
Σκανδαλώδη εξοπλιστικά προγράμματα που δεν γνώρισαν το ΟΧΙ παρά μόνο από ελάχιστους στρατιωτικούς!
Τεράστια οικονομικά εγκλήματα των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, με την ενεργή συμμετοχή γνωστών επιχειρηματιών, που συνέβαλαν καθοριστικά στο να οδηγηθεί ο λαός μας στην Χρεωκοπία.
Και τώρα με το ΝΑΙ σας, θέλετε ξανά, να φορτώσετε μόνο σε αυτόν, τα βάρη…
7.       Δε βαριούνται φαίνεται κάποιοι να παίζουν το παιχνίδι «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ» και το παίζω «μετά Χριστό προφήτης», δίνοντας «συμβουλές».
Θέλουν να καθοδηγήσουν και χειραγωγήσουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ανώτατοι στρατιωτικοί που τελικά που συντηρούν και αναπαράγουν τις αιτίες, τα συμφέροντα και τις αστικές πολιτικές που οδήγησαν τον εργαζόμενο λαό μας στην κοινωνική καταστροφή, στην σύγχρονη δουλοποίηση, με την συνδρομή του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!
Πιστεύουν επομένως όλοι αυτοί που έπαιξαν ρόλο σε όλα αυτά, ότι μπορούν ή στο κάτω κάτω δικαιούνται, να μας Συμβουλεύουν;
Αφήνουμε επομένως τους Αρχηγούς να ψηφίσουν μαζί με το Γιωργάκη Παπανδρέου, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και το Μητσοτάκη –γιατί αλήθεια στο άκουσμα αυτών των ονομάτων μας έρχονται μνήμες σκανδάλων όπως Βατοπέδι, εξοπλισμοί, Χρηματιστήριο, Μεγάλα Έργα, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  Siemens…και οι λέξεις Διαπλοκή, Διαφθορά…
Και δηλώνουμε ότι οι Φαντάροι, μαζί με την υπόλοιπη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αποκλεισμένους, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΑΓΚΩΤΟ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com     diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου