Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τους σιχαίνομαι

Δημήτρης Τζανακάκης
 Ποιός το περίμενε αυτό: Ελληνική Κυβέρνηση να δίνει τη δυνατότητα στον Ι σ ρ α η λ ι νό Στρατό να σταθμεύει στην Ελλάδα!... Γη και ύδωρ στους φονιάδες από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Γη και ύδωρ χωρίς την παραμικρή ντροπή! (Το 'χουμε ήδη γράψει, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του θα εξελιχθούν στο διεθνές όνειδος και τη μέγιστη ντροπή για την Αριστερά παγκοσμίως)!...
 O Kαμμένος υπέγραψε συμφωνία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ισραηλινό στρατό να σ τ α θ μ ε ύ ε ι στην Ελλάδα! Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ. 
 Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκλεισαν σήμερα Κυριακή μια ιστορική συμφωνία άμυνας που επιτρέπει στο εβραϊκό κράτος να σταυθμεύει τις στρατιωτικές του δυνάμεις στην Ελλάδα και τανάπαλιν μεταφέρει το Jerusalem Post. 
Η συμφωνία ένα Status of Forces Agreement (SOFA), ρυθμίζει νομικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των στρατιωτικών δυνάμεων που θα σταθμεύουν στην άλλην χώρα. 
Αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ.
IΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 
ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ 
« Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλίτικο λαό », δήλωσε ο έλληνας υπουργός Άμυνας ο Panos Kammenos. « Η τρομοκρατία και το τζιχάντ δεν χτυπούν μόνο τη Μέση Ανατολή χτυπάει επίσης τα βαλκάνια και την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι προσεκτική στο βαλιστικό πρόγραμμα του Ιράν.Η χώρα μας είναι στην ακτίνα του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων.Αν ένας ιρανικός πύραυλος κατευθύνεται προς τη Μεσόγειο αυτό μπορεί να σημαίνει το τέλος όλων των χωρών της περιοχής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου