Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Γκαιμπελίστικες μέθοδοι Φίλη: εκτελούν πολιτικά όποιον αμφισβητεί την Παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στους τοκογλύφους!

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει με τη Χρυσή ΑυγήΕμετική διαστρέβλωση του ΟΧΙ του 61,3 % του λαού μας

χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΜΜΕ
Η Μνημονιακή Πολιτική ακολουθείται και από τις αντίστοιχες μεθόδους.

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή


Ο κ. Φίλης στράφηκε κατά βουλευτών και υπουργών που διαφώνησαν ψηφίζοντας όχι, παρόν ή δια της αποχής του λέγοντας ότι ο ίδιος θα είχε ψηφίσει ναι και στη συνέχεια θα παραιτούνταν παραδίδοντας την έδρα.
Η βόμβα ωστόσο ήρθε από τον κ. Φίλη όταν αναφέρθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία κατηγόρησε ευθέως για προσπάθεια υπονόμευσης της διαδικασίας στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι για ακόμη μια φορά συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή. 



1 σχόλιο:

  1. Δεν εχω την δυνατοτητα να γνωριζω,οτι συμβαινει κατι τετοιο!! Ο κ.Φιλης ομως,το καταθετει,ως υπαρκτο θεμα. Δεν αφησε το πρωι, περιθωρια,η ,ερωτηματικα!! Και ρωτω τωρα εγω,τον Κ.Φιλη,ως πολιτης τι πρεπει να κανω,απο το σπιτι μου; Να πιασω την κ Κωνσταντοπουλου ,και να αρχισω την ανακριση, η , να πιασω τον κ.Φιλη ,στις γρηγορες,να τον αδυνατισω, που τοσο καιρο κυβερνηση,με εξεθεσαν σε τετοιο κινδυνο;;Πως μπορω εγω,τρισαθλιε τυπε,να τα γνωριζω αυτα,για να προστατευθω; Δηλαδη,περαν απο την ξετσιπωσια,περαν απο τα πισωπλατα μαχαιρωματα,περαν της ανανδρειας του,......τι αλλο εμεινε;;Μας εμεινε η ηλιθιοτης του,και αυτου και των υπολοιπων!! Δειλοι και ηλιθιοι,αν οχι και προδοτες!! Ελαχιστοι,στα δυσκολα,και μεγιστοι ,μονο στα κακα που δημιουργουν! Χρονια θα κανουμε,να συνελθουμε,μετα απο αυτο που παθαμε!! Οχι,για το θεμα Κωνσταντοπουλου......μα για τα ηθη της νεο-αριστερας! Θα μου πειτε...και η παλαια αριστερα,δεν μας πονεσε εξ'ισου; Ετσι ακριβως! Οποταν;; Μας εκαναν και ενα καλο! Μας ανοιξαν τα ματια......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή