Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Πως ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος συμμετείχε στον πόλεμο κατά των ασύμμετρων απειλών και των πυρκαγιών

«ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος που επέλεξαν με τη θεωρία των «ασύμμετρων απειλών" και του «σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, μέσω των πυρκαγιών, το οποίο εξετάζει το έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με την συμμετοχή των ηγεσιών των Ε.Δ. και της ΕΥΠ» να αποπροσανατολίσουν από τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες. Και να εμποτίσουν σε όλους την ανάγκη υπεράσπισης του έθνους και της σύγχρονης αποστολής του, της εφαρμογής δηλαδή του πιο βάρβαρου Μνημονίου. 

Για αυτό μας λένε ότι μπαίνουν οι φωτιές, για να σαμποταριστεί το εθνοσωτήριο έργο της κυβέρνησης…. 
Αυτά λένε οι Γκαίμπελς του Μαξίμου…».
Αξίζει επομένως να δούμε το πώς ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πρωτοστάτησε στην μεγάλη κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Π. Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Αμύνης, την Παρασκευή το πρωί συμμετείχε σε μεγάλη προπαγανδιστική φιέστα της ΜΟΜΑ, όταν εγκαινίασε δημόσιο έργο στην Ικαρία που εκτελεί η ΔΙΔΕΡΓΩΝ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη φιέστα συμμετείχε ολόκληρη η στρατιωτική ηγεσία!
Όταν οι πυρκαγιές θέριεψαν και ενημερώθηκε για τη πτώση του Canadair στην Λακωνία, τότε η στρατιωτική ηγεσία που συνόδευσε τον Υπουργό στην Ικαρία επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα με το ελικόπτερο Σινούκ με το οποίο και είχε μεταβεί.
Ο κ. Καμμένος παρέμεινε στην Ικαρία.
Να σημειώσουμε ότι όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το κέντρο επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο δεν υπήρχε να τον υποδεχτεί ούτε ο Π.Καμμένος, ούτε κανένας Αρχηγός Επιτελείου.
Τον ενημέρωσε ο ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος που λίγο αργότερα αποχωρούσε από την κυβέρνηση δίνοντας τη θέση του στο Δ.Βίτσα.   
Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε από την απουσία του κ. Καμμένου εκτός Αθηνών, ενώ οι φωτιές μαίνονταν και του Ανασχηματισμού, επέστρεψε στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Παρασκευής με SUPER PUMA που μετέβη στην Ικαρία από τη Χίο.
Το ίδιο βράδυ και ενώ εμφανίστηκε στις κάμερες για να καταγγείλει προσπάθεια αποσταθεροποίησης, επέστρεψε στην Ικαρία με το SUPER PUMA. 
Την Κυριακή το πρωί C-130 απογειώθηκε από Ελευσίνα και μετέβη στην Ικαρία προκειμένου να μεταφέρει τον κ. Καμμένο για πραγματοποίηση προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης στο Τελ Αβίβ.
Τι να πει κανείς…
Έξοδα..
Υποκρισία…

Αυτές είναι οι μνημονιακές κυβερνήσεις, αυτές είναι οι πολιτικές ακροδεξιές περσόνες που κλαίνε για να καλύψουν τις κωλοτούμπες τους, μας φορτώνουν τα βάρβαρα Μνημόνια και το μοναδικό τους άγχος είναι η παραμονή στην εξουσία.  
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου