Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η Εκκλησία του Κέρδους, της Φοροαπαλλαγής και των Επενδύσεων λέει ΝΑΙ! Ας θυμηθούμε τα έργα του...


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 
ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και απευθύνει μήνυμα ενότητας προς όλους: 
«Στα παιδιά μας οφείλουμε να εγγυηθούμε μία Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου. Μία Ελλάδα που θα προχωρά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπροστά, σάρκα από τη σάρκα του στενού πυρήνα της κοινής ευρωπαϊκής μας οικογένειας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος. Για να τονίσει περαιτέρω τα εξής: «Ας μην διακινδυνεύσουμε κατακτήσεις που με μόχθο οι οραματιστές αυτού του τόπου κέρδισαν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

Άνοιξαν την Μητρόπολη και έστρωσαν το κόκκινο χαλί για τη χρυσή επέτειο γάμου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Άννας – Μαρίας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Τι κι αν ο Καθεδρικός Ναός της Αθήνας της Μητρόπολης παραμένει κλειστός μετά τον σεισμό του 1999, άνοιξε κατ’ εξαίρεση το μεσημέρι της Πέμπτης για το ζεύγος.

Λαμπερός γάμος στην Εκάλη


Στέφεται ο δούλος του Θεού Μιλτιάδης τη δούλη του Θεού Μαρία-Ελουίζα.

Λαμπερός γάμος στην Εκάλη

«Ησαΐα χόρευε» για τον μονάκριβο γιο του Μανώλη Μητσιά! Το περασμένο Σάββατο στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη ο Μιλτιάδης Μητσιάς και η εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία-Ελουίζα Σταβάρα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το «παρών» έδωσαν πολλοί λαμπεροί προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς που είναι και ο νονός του γαμπρού. Το μυστήριο ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τα στέφανα άλλαξαν δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Tα βασιλικά βαφτίσια του Αλέξανδρου!

Οι ευτυχισμένοι γονείς Ντέιβιντ Αντριους και Αγγελική Μαργαρίτη κρατούν στην αγκαλιά τους τον οκτώ μηνών γιο τους Αλέξανδρο.

Tα βασιλικά βαφτίσια του Αλέξανδρου!

Μπορεί να μην είναι 100% πρίγκιπας, στη βάπτισή του όμως ακολουθήθηκε όλο το εθιμοτυπικό. Βασιλικό «άρωμα» είχαν τα βαφτίσια του μικρού Αλέξανδρου Γεώργιου Μιχαήλ, του τρίτου κατά σειρά εγγονού της Ελληνίδας πριγκίπισσας της Γιουγκοσλαβίας Αικατερίνης. Η βάπτιση έγινε την Κυριακή το βράδυ στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, ενώ στο μυστήριο χοροστάτησε ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Οταν όλοι αγαπούσαν και φωτογραφίζονταν με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη [εικόνες]



Οταν όλοι αγαπούσαν και φωτογραφίζονταν με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη [εικόνες]

1 σχόλιο:

  1. Ποία είναι η Μαθηματική Σχέση (σε μιά πρόταση) του του Μητσοτάκη Νεώτερου του Μητσοτάκη Παλιότερου του Σαμαρά του Σταύρου Θ. Βενιζέλου Κ.Κ. Νεώτερου και λοιπόν = ν+1 με τον Γιούνγκερ και τα ν+1 του ;;

    Απάντηση=Λύση:
    Same shit different smell !

    ΑπάντησηΔιαγραφή