Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΚΑΑΥ Μάκρης: Σκίζουν στη δουλειά και τραμπουκίζουν δημόσια Φαντάρους Υπηρέτες!

Είναι Μύθος ότι τα ΚΑΑΥ είναι Λούφα-Είναι Προπαγάνδα ότι το ΥΠΕΘΑ καταπολεμά το βύσμα!
Οι πολίτες αυτής της χώρας που ψήφισαν Αριστερά‏ και ενάντια στα Μνημόνια για να έρθει στην εξουσία μια χειρότερη εκδοχή των Σαμαρά- Βενιζέλου. Που είδαν το υπερήφανο ΟΧΙ του 61,3  % του λαού μας στο Δημοψήφισμα να μετατρέπεται σε 88,7% υπέρ της επιβολής των σχεδίων των τοκογλύφων από το «μαύρο-εθνικό μέτωπο» των αστικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ! Αυτό ήταν το πραγματικό αντεργατικό Πραξικόπημα…
Μπορούν όμως να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι: τα γκέτο της ακραίας εργασιακής εκμετάλλευσης και της καταπίεσης είναι εδώ, είναι οι μονάδες του Ελληνικού Στρατού, με χαρακτηριστική απόδειξη εργασιακού κάτεργου τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις .
Όλα αυτά τα αρχιβύσματα, οι πολιτικοί αρχηγοί των αστικών κομμάτων εξουσίας, που συστηματικά λούφαραν ή απέφυγαν την υποχρεωτική στράτευση, υποστηρίζουν στα εθνικιστικά τους λογύδρια την ανάγκη η νεολαία να μετατραπεί σε άμισθο δούλο ντυμένο στα χακί, για να κάνει εκτός των άλλων τον Υπηρέτη στους στρατιωτικούς. Εξασφαλίζοντας τη διαιώνιση των απαράδεκτων προνομίων τους, τις φθηνές διακοπές που «επιτρέπει» η απλήρωτη εργασία μας!
Υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψουν την συνέπεια και την αξία των δεσμεύσεων του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη.
Το γεγονός όμως ότι στον Ελληνικό Στρατό που ηγούνται οι αξιωματικοί βιαιοπραγούν εναντίον φαντάρων τους υποβιβάζει στον κατώτερο επίπεδο της Πολιτικής και της Αξιοπρέπειας…
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ (3) ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΠ.ΟΠ.!
«ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Μπορεί να πέρασε ένας μήνας αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε.
Εξαντλητικά ωράρια επανήλθαν. Οι αγγαρείες όσο πάνε και χειροτερεύουν. Το προσωπικό είναι ελλιπέστατο.
 Ο διοικητής εκμεταλλεύεται όλους τους στρατιώτες αποσπασμένους και μόνιμους.
Οι εγκαταστάσεις κ ιδιαίτερα τα μαγειρεία έχουν σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας και έλλειψης προσωπικού καθώς απαρτίζεται από 4 άτομα για όλη την διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρούν τους κανόνες υγιεινής.
Η διοίκηση εκβιάζει την ανάγκη των στρατιωτών για άδεια και ξεκούραση ζητώντας τους σκληρότερους ρυθμούς εργασίας και αδιαφορώντας για τις ανάγκες τους.
Ενώ πέρσι η δύναμη των αποσπασμένων ήταν διπλάσια, φέτος λόγω της έλλειψης στρατιωτών, ο φόρτος εργασίας είναι πολύ μεγαλύτερος, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να έχουν από 2 έως 3 πόστα, ενώ θα έπρεπε να έχουν μόνο ένα.
Αυτό συμβαίνει λόγω της αδιαφορίας είτε του διοικητή είτε των μονάδων για ενσωμάτωση προσωπικού.
Μη στέλνοντας αντικαταστάτες, το αποτέλεσμα είναι ότι οι στρατιώτες που δεν επιθυμούν την παραμονή τους στα ΚΑΑΥ να είναι αποκλεισμένοι και ξεχασμένοι εξυπηρετώντας κόσμο που το ΚΑΑΥ δε πληροί τις προϋποθέσεις να καλύψει.
Επίσης η συμπεριφορά κάποιων στελεχών είναι απαράδεχτη, φτάνοντας στο σημείο κάποιοι να χτυπάνε στρατιώτες δημοσίως και λόγω των διασυνδέσεων τους αλλά και τον φόβο των στρατιωτών να καλύπτονται.
Τέλος, είναι μύθος ότι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος καταπολεμά το βύσμα: κάποιοι στρατιώτες τυγχάνουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης όπως ο στρατιώτης-συνέταιρος του διοικητή, με ανταμοιβή τιμητικές άδειες εις βάρος άλλων στρατιωτών.
Ουσιαστικά, η διοίκηση του ΚΑΑΥ ενδιαφέρεται μόνο για την βιτρίνα, δηλαδή την εξυπηρέτηση ανώτατων στρατιωτικών, αδιαφορώντας για όλους τους άλλους παραθεριστές, κουκουλώνοντας τις ανάγκες των στρατιωτών-δούλων».
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΑΥ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΒΙΡΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΒΡΙΤΣΑΣ-ΤΟΣΚΑΣ!
Οι χιλιάδες φαντάροι που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ-ΚΕΔΑ κλπ. αποτελούν άμισθους δούλους, που για ένα εξάμηνο οι περισσότεροι προσφέρουν δωρεάν την εργασία τους ώστε να κάνουν φθηνές διακοπές υπαξιωματικοί και αξιωματικοί.
Είναι ένα απαράδεκτο προνόμιο των στρατιωτικών που εγκαινίασαν και επέκτειναν οι προηγούμενες αστικές κυβερνήσεις,   υποσχέθηκε να το καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απλά σήμερα το διαιωνίζει για να τα έχει καλά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το στρατιωτικό κατεστημένο.
Εμείς απαιτούμε να σταματήσει κάθε μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
Οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις να λειτουργήσουν με πολιτικό προσωπικό αποκλειστικά και να ανοίξουν στον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία, παρέχοντας του τη δυνατότητα να απολαύσει και αυτός τις υπηρεσίες τους.
Αλήθεια, το Υπουργείο Άμυνας τι έχει να απαντήσει σε όλα αυτά;
Πολύ περισσότερο που τα επιτελεία θέτουν αύξηση της χρονικής διάρκειας της θητείας με πρόσχημα τα προβλήματα επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, ενώ προχωρούν σε χιλιάδες μεταθέσεις-αποσπάσεις  φαντάρων στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους στρατιώτες να βγουν Παραπονούμενοι και να Αρνηθούν τις μεταθέσεις-αποσπάσεις στα ΚΑΑΥ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου