Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Tο βύσμα στον Στρατό του Πάνου Καμμένου: τα δωράκια στο Στεφανοβίκειο αγοράζουν άδειες!

ΠΕΛΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!
Ω ναι! Το στρατόπεδο Περισσάκη, αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, ενόψει δημοψηφίσματος είναι σε επιφυλακή και ταυτόχρονα υπό διάλυση.
Μια άγνωστη πτυχή της εθνικής άμυνας και ασφάλειαςΕβδομάδα ολόκληρη οι φαντάροι είμαστε μέσα χωρίς έξοδο ή έστω ένα υπηρεσιακό σημείωμα και όλα αυτά γιατί το πελατειακό σύστημα ακόμη και υπό τον «άτεγκτο» Πάνο Καμμένο καλά κρατεί.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή.
 Τα βύσματα παίρνουν τιμητικές άδειες είτε διότι «προσφέρουν» στη μονάδα είτε διότι κάνουν δωρεές κλιματιστικών, υπολογιστών, φωτοτυπικών μηχανημάτων ή και χορτοκοπτικών μηχανημάτων.

Όσο πιο ακριβό το δώρο τόσο πιο πολλές μέρες τιμητική άδεια, φτάνοντας έως και τον επικό αριθμό των 5 μηνών τιμητικής άδειας!!!
 Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων η κατάσταση στη μονάδα  είναι τραγική. Πλέον δεν έχουμε στρατιώτες για να καλυφθούν οι υπηρεσίες. Σε περίοδο όπου οι θερμοκρασίες το μεσημέρι είναι επικίνδυνες για την υγεία των φαντάρων από 35 και άνω, αν όχι σταθερά 40άρια, αντί οι σκοπιές να μειωθούν ή να συγχωνευθούν, το πρωί σε χρόνο που το στρατόπεδο είναι ζωντανό και με μεγαλύτερη παρουσία όλων των κατηγοριών προσωπικού, παραμένουν σταθερές. 
Η μονάδα έχει ελλιπές δυναμικό στρατιωτών εξαιτίας των «τιμημένων» ή των αδειούχων απόλυσης με αποτέλεσμα τα ίδια και τα ίδια άτομα να κάνουν συνεχώς και επί σειρά ημερών το σύνολο των υπηρεσιών και εργασιών του στρατοπέδου.
Ταυτόχρονα, οι ΕΠ.ΟΠ. είναι ουσιαστικά απόντες από οποιοδήποτε καθήκον τους αφού δεν κάνουν υπηρεσίες. Το πρωί μπαίνουν και το μεσημέρι φεύγουν, επιβαρύνοντας μια ήδη άδικη και βεβαρημένη κατάσταση. Και τέλος οι αξιωματικοί «αδυνατούν» να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, πρώτα ανταλλάσουν τιμητικές και ύστερα σηκώνουν τα χέρια ψηλά
Αλλά δεν πειράζει, ας όψεται το κλιματιστικό και οι πελάτες μας!

Εμείς απλώς να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια στον ΑΓΕΣ Τελλίδη και στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου