Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

To Υπουργείο Άμυνας παρακολουθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στα social media;

Η καταγγελία-ανάρτηση του onalert.gr πέρασε στα ψιλά και σε καμιά περίπτωση δε της δόθηκε (άραγε γιατί) η σημασία που της έπρεπε. Διαβάζουμε λοιπόν:
 «Οι KGBίτες του Χολαργού που "παρακολουθούν" τα στελέχη σε facebook και twitter. Στην ενημέρωση από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνική δικτύωσης το ΄χει ρίξει μια πτέρυγα του ΥΠΕΘΑ. Αυτό δεν είναι κακό . Κατακριτέο είναι ότι στόχος των “ταγμένων” να παρακολουθούν τα “νέα μέσα ενημέρωσης” δεν είναι ν’ “ανοίξουν τα μάτια και τους ορίζοντές τους”, αλλά να “φακελώνουν” στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία εκφράζουν γνώμες και απόψεις που έχουν να κάνουν με την πολιτική επικαιρότητα. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη ένα στέλεχος έχει μετατεθεί λόγω ερωτήματος -ανώδυνου- που έθεσε σε “διαδικτυακή” του συζήτηση. Επίσης κυκλοφόρησαν “φάκελοι” με φωτοτυπίες κειμένων και μηνυμάτων σε facebook και twitter οι οποίοι εστάλησαν σε γραφεία Αρχηγών για να “λάβουν μέτρα”. Προς τιμήν τους πετάχθηκαν στα σκουπίδια.
Επειδή η “πρώτη φορά Αριστερά” στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει οποιαδήποτε σχέση με τέτοιες πρακτικές καλό θα είναι το Μαξίμου αλλά και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος να επιληφθούν και να βάλουν “φρένο” στους KGBίτες»! 
Της καταγγελίας αυτής έχουν προηγηθεί επίσης αντίστοιχες φαντάρων στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ όπου γίνεται λόγος για  αξιωματικούς που παρακολουθούν τις συνομιλίες τους στο ίντερνετ, σχετικά με τις συνθήκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας και ακολούθως, απειλούν τους στρατιώτες με ποινές.
Εξάλλου, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΑΤΚΟΣ επειδή εδώ και δεκαετίες υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φαντάρων έπεσε θύμα παρακολούθησης και συνομωσίας από τις κρατικές κατασταλτικές αρχές, με πρωταγωνιστή την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σε όλες αυτές όμως τις περιπτώσεις παρακολούθησης και ελέγχουν ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, καταγραφής και ελέγχουν των επικοινωνιών και των απόψεων του συνόλου του προσωπικού, η πολιτική ευθύνη βαραίνει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο.
Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι φαντάροι και οι μόνιμοι δεν είναι πιόνια.
Πολύ περισσότερο κυβερνήσεων που η νύχτα τους αφήνει μνημονιακούς και το πρωί τους βρίσκει Μνημονιακότερους των Μνημονιακών.
Για να προχωρήσουν σε άθλιο Αντεργατικό Πραξικόπημα γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το ΟΧΙ του 61,3% για να συμφωνήσουν όλοι μαζί –ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ- σε νέο Μνημόνιο και βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα!
Ο Φαντάρος είναι Πολίτης με Στολή. Απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα και έχει υποχρεώσεις όπως όλοι οι πολίτες.
Τα συγκεκριμένα γεγονότα που αποτελούν αποδείξεις του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού πρέπει να τύχουν της καταδίκης όλων και της απαίτησης να γίνει έρευνα άμεσα για να αποδοθούν ευθύνες.
Το δικαίωμα μας στην ελεύθερή έκφραση και διακίνηση ιδεών δε θα θυσιαστεί στην «εθνική συστράτευση» των αστικών κομμάτων εξουσίας να επιβάλλουν τα Μνημόνια, τη δουλοποίηση των εργαζομένων και το άγριο ξεπούλημα της κοινωνικής περιουσίας.
Το δικαίωμα και ανάγκη μας να ζήσουμε Ελεύθεροι και με Αξιοπρέπεια δε το θυσιάζουμε για να μπορέσει ο Τσίπρας και ο Καμμένος, ο Μείμαράκης, ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά να ικανοποιήσουν τα σχέδια των τοκογλύφων και του κόσμου του πλούτου.
Με τους κοινούς μας αγώνες θα ανατρέψουμε τον σύγχρονο Ολοκληρωτισμό του καπιταλισμού της εποχής μας, τα Μνημόνια και το σύνολο της βάρβαρης ταξικής αστικής πολιτικής, τα σχέδια κερδοφορίας τους που προπαγανδίζεται ως «εθνικός στόχος».
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου