Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος τώρα ανακάλυψε την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό και τις Δυνάμεις Καταστολής; Τώρα είναι αργά!

Image
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος με μήνυμά του στο twitter “δείχνει” ως υπαίτιους για όσα έγιναν στην Κω εναντίον του, μέλη της Χρυσής Αυγής . Κατονομάζει μάλιστα κι ένα πρόσωπο, το οποίο όπως υποστηρίζει στο μήνυμά του ήταν αστυνομικός. Αναφέρεται στον Σταύρο Κοτσιόπουλο, πράκτορα της ΕΥΠ με μεγάλη εμπειρία!

Εμείς είχαμε επισημάνει στην πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα, την σοβαρή διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις και την συνεργασία τους με τους επίσημους κρατικούς κατασταλτικούς φορείς σε όλη την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων τους στο Υπουργείο Άμυνας .


Δεν άκουσαν όμως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Προτίμησαν να κάνουν επιδείξεις μιλιταρισμού και εθνικισμού για να δρέψουν πάλι αυτοί πρώτοι τους καρπούς. Όταν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έκανε την 25η Μαρτίου εθνικιστικό πανηγύρι που θα ζήλευε και ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος, ήρθαν οι εθνικιστές ΟΥΚάδες και η Χρυσή Αυγή για να τραγουδήσουν επεκτατικά άσματα!
Πως αντέδρασε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος; Στην αρχή είπε ψέματα ότι το ναζιστικό σόου των ΟΥΚάδων ήταν διαστρέβλωση των δημοσιογράφων που έδειξαν πλάνα από άλλες επετείους…. Και μετά τους συγκάλυψε. Έσβησε ακόμη και την αρχική ποινή του ΑΓΕΝ Αποστολάκη, ο οποίος είχε εκδώσει σχετική διαταγή για να μην ακουστούν παράνομα άσματα!
Τι έκανε ο ΑΓΕΝ Αποστολάκης; Θίχτηκε, ντροπιάστηκε από την πολιτική συγκάλυψης του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και το άδειασμα του ως ΑΓΕΝ, παραιτήθηκε;
ΟΧΙ: Σήμερα «διορίστηκε» ΑΓΕΕΘΑ!
Και ακολούθησε το "Πάσχα του Στρατού", όπου Καμμένος-Ήσυχος επιχείρησαν "να φέρουν τις Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στην κοινωνία", με το δωρεάν γεύμα που έπρεπε να προσφέρουν καθημερινά άλλοι κοινωνικοί-κρατικοί φορείς, σε μια εκδήλωση αλά Πατακός, παίζοντας ταυτόχρονα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των δωρεάν εργαζόμενων φαντάρων.    
Μετά, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μίλησε σε ουκ ολίγες δεξιώσεις και συμπόσια δεξιών δεξαμενών σκέψης και εμπόρων όπλων για τον νέο γύρο του πολέμου κατά  της τρομοκρατίας και τις ασύμμετρες απειλές -κοινωνικά κινήματα, μετανάστευση, τρομοκρατία- επισημοποιώντας την κατασταλτική δράση του Στρατού με πρόσχημα την "προάσπιση των συνόρων" από τους πρόσφυγες και της Ασφάλειας του αστικού συστήματος εξουσίας!
Ειδικό ρόλο σε όλα αυτά φυσικά επεφύλαξε στην ΕΥΠ, όταν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων αποκάλυπταν την συνεργασία τμημάτων των χαφιέδων με τον υπόκοσμο, τους δουλεμπόρους και φυσικά τους ΝΑΖΙ!
Παρά τις δεσμεύσεις της πρώτης φορά κυβέρνησης Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και Ακροδεξιάς των ΑΝΕΛ για σεβασμό των δικαιωμάτων των μεταναστών και αντιμετώπιση της απάνθρωπης αντιμεταναστευτικής πολιτικής της Ε.Ε. και των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ήρθε η πρόταση του ΥΕΘΑ και αρχηγού του ακροδεξιού-εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου για τη μετατροπή παροπλισμένου πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού σε εν πλω φυλακή αποδεικνύει όχι μόνο ότι το κράτος έχει συνέχεια, αλλά την επικίνδυνη κλιμάκωση της καταστολής για όλους από το κράτος του Ολοκληρωτισμού Κοινοβουλευτισμού.  Ένα ακόμη επεισόδιο της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα πραγματικό πόλεμο κατά των μεταναστών που διεξάγεται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πρόσφατα όμως και μετά τα δραματικά γεγονότα στα νησιά επισημαίναμε τον κίνδυνο εκφασισμού των τοπικών κοινωνιών… Γιατί στην Κω ο εκφασισμός οδηγεί σε ναζιστικής έμπνευσης πογκρόμ με πρωταγωνιστή τις Δημοτικές Αρχές!  Η ανακοίνωση του δήμου της Κω αναφέρει «πως προχωρά σε μια επιχείρηση... καθαρισμού και εκκένωσης των πάρκων και των δημόσιων χώρων στο κέντρο του νησιού, που είχαν καταληφθεί».  Η ανακοίνωση έχει τίτλο "ξαναπαίρνουμε πίσω την πόλη μας". "Στο γήπεδο οδηγούνται προσωρινά παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες. Ξαναπαίρνουμε πίσω την πόλη μας, ανακαταλαμβάνουμε και υπερασπιζόμαστε τους δημόσιους χώρους, τα πάρκα και τις πλατείες. Συνεργεία των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Κω μαζί με τη δημοτική αστυνομία και με την καθοδήγηση του υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω κ. Σεβαστιανού Μαραγκού, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί την ανακατάληψη των δημόσιων χώρων και των πάρκων του νησιού, που είχαν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες".
Πρόκειται για τη γνωστή ακροδεξιά ρητορεία και πρακτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όταν ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς έτεινε το χέρι στα φασιστικά δολοφονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής, για να σταθούν δίπλα στους ένστολους ρατσιστές-εγκληματίες των Πραιτοριανών ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εκστρατεία κατά των μεταναστών του τότε Υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ»!
Φαίνεται όμως ότι επιβεβαιώνεται η εκτίμηση ότι η εφαρμογή της ίδιας σκληρής ταξικής πολιτικής από τη νέα μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ακολουθήσει τις ίδιες αποκρουστικές αυταρχικές-τρομοκρατικές μεθόδους των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή που απαιτεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.
Χθες ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος φεύγει κυνηγημένος από την Κω, ζώντας ένα χυδαίο φασιστικό πογκρόμ –από αυτά που ζουν καθημερινά οι μετανάστες ως κατάληξη της ακροδεξιάς πολιτικής και των ΑΝΕΛ- κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή που ανέχτηκε και τον πράκτορα της ΕΥΠ!!!
Υστερόγραφο: Σημερινή ανάρτηση http://defencenews.gr/index.php/2014-11-02-14-50-44/1781-o-ypourgos-ethnikis-amynas-panos-kammenos-apokalyptei-stelexi-tis-efp με τίτλο «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει στελέχη της ΕΥΠ; εγκαλεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τονίζοντας: 
«Η αποκάλυψη ταυτότητας στελέχους της ΕΥΠ στοιχειοθετεί αδίκημα και μάλιστα σοβαρό. Σημειώνεται ότι αν υπηρετεί ακόμα είναι Ποινικό αδίκημα αυτεπαγγέλτως. Αν όχι μπορεί ο έχων υπηρετήσει να καταθέσει αγωγή και μήνυση για αποκάλυψη της ιδιότητας του, προσβολή προσωπικότητας κτλ. «Στην παρ. 3 του άρθρου 14 του Ν. 3649/2008, όπου προβλέπεται ως ιδιώνυμο αδίκημα η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού της Ε.Υ.Π. Επίσης σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 17 οι πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης και κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσεως ή κατηγορίας, που αφορούν στο προσωπικό της Ε.Υ.Π., δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».
Οι μιλιταριστές και οι φασίστες λοιπόν ζητούν και τα ρέστα...
Αυτά συμβαίνουν όμως όταν καλύπτεις τους φασίστες πολιτικά και συνεργάζεσαι μαζί τους!

Τώρα, αφού δεν τους κυνήγησαν από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, όχι μόνο οργανώνουν υπηρεσιακά στελέχη πογκρόμ υπουργού, αλλά τον απειλούν με μηνύσεις!
ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ-ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή