Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μια σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στους μετανάστες-Αποσπούν μάγειρες πλοίων στο Βοτανικό για τους μετανάστες!

Image
Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.
Μπορεί να συνεχίζει απτόητη τον πόλεμο εναντίον τους υπερασπιζόμενη την Ευρώπη Φρούριο και συμβάλλοντας σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, υποστηρίζοντας τον πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Τουρκικής Αριστεράς και των Κούρδων ανταρτών.
Μπορεί να τους πνίγει στα νερά του Αιγαίου και να συνεχίζει τις απάνθρωπες εγκληματικές παράνομες επαναπροωθήσεις.
Μπορεί να διατηρεί και να αυξάνει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Όμως κάποιες ενέργειες που σαφώς είναι αποσπασματικές και συμβάλλουν στη διατήρηση αυτής της άθλιας πολιτικής δεν πρέπει να θυσιαστούν στην πολεμική των στρατιωτικών σάιτ.

Από αυτή επομένως την σκοπιά κρίνουμε ως θετική την παρακάτω εξέλιξη:

Με σήμα προς τον Στόλο, μάγειρες που υπηρετούν σε πλοία παίρνουν απόσπαση για το ΚΣΑΝ, στον Βοτανικό. 
Ο λόγος; Θα αναλάβουν να μαγειρεύουν για τους μετανάστες που θα μεταφερθούν στον Βοτανικό!
Το σήμα ζητά τέσσερις μάγειρες οι οποίοι θα αναλάβουν την “αποστολή” να μαγειρεύουν για 600 άτομα.
Επιπλέον ζητά από την ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ να παρασκευάζει και να μεταφέρει στον Βοτανικό “600 τεμάχια άρτου για κάλυψη αναγκών σίτισης” των μεταναστών.
Επίσης, θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να ανοίξουν τα ΚΑΑΥ στους μετανάστες και να μετατραπούν σε Ανοικτά Κέντρα Φιλοξενίας τους.
Απαιτούμε όμως την πλήρη ικανοποίηση των δικαιωμπατων προσφύγων-μεταναστών. Τη διάλυση Ε.Ε-ΝΑΤΟ και το μπλοκάρισμα όλων των επεμβάσεων.

9 σχόλια:

  1. Μπα, εδω σας φαινεται καλος ο στρατος που θα καλυπψει τα κενα των δημων και του κρατικου μηχανισμου και εδω http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_64.html?showComment=1420454122920#c1329662875578159411 η εδω http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_277.html οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηλάς βεβαίως για μόνιμο προσωπικό και όχι για απλήρωτους φαντάρους.

      Διαγραφή
    2. Οχι, μιλαω για «απληρωτους» φανταρους που υπηρετουν την θητεια τους. Δεν διαφωνω με την θετικη αποψη του «Σπαρτακου» στο συγκεκιμενο θεμα: τα κοινωνικα προβληματα, ειτε αφορουν μεταναστες ειτε αφορουν ελληνες πολιτες, τα οποια καλουνται οι επι θητεια «απληρωτοι» οπλιτες δεν ειναι για αρνητικο σχολιασμο. Η ανισοτιτα των χαρακτηρισμων της δρασης του ΕΣ με ενοχλει. Οτι αφορα τους μεταναστες ειναι καλο και οτι αφορα την ελληνικη κοινωνια ειναι κακο κατα τον «Σπαρτακο», ετσι τουλαχιστον αρθρογραφουν.

      Διαγραφή
  2. Και έγω όπως πολλά εκατομυρια συμπολιτων μου έχουμε πολλά δικαιωματα που έχουν καταπατηθη και καταστραγηθη και απαιτουμε την πλήρη ικανοποήση τους, όπως το δικαίωμα στην εργασία, στην δημόσια ασφάλεια την αξιοποίσηση των φόρων μας προς όφελος της χωρας και των πολιτών της και πλήθος άλλων, τι έγινε ρε σπαρτακε δεν σε βλέπω να κόπτεσαι για τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Ή όποιος μιλάει για αυτά είναι φασίστας και ρατσιστής???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μην δεις την συστηματική προσπάθεια προβολής των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τις διεκδικήσεις των κοινωνικών κινημάτων. Και φυσικά εμείς δεν έχουμε εθνικιστικά αλλά ταξικά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη είναι εθνικισμός να επιζητάς και να διεκδικεις το συμφερον της χωρας σου......Οσο για τα ταξικά κριτήρια που επικαλείσαι είναι κομάτι μονόπλευρα και όπως βολευει τον εργοδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να σε παρακολουθήσει κανείς στην εθνικιστική ρητορεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματι πολλυ εθνικισμος ρε παιδι μου....τη στιγμη που η χώρα περναει δυσκολες ωρες, παλη καλα που ειστε και εσεις να στηριζεται το λαο..του πακισταν-αφγανσταν κτλ σε ισλαμ, φτανει να μην είναι εγχωριο, ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ: όλη η χώρα περνά χάλια-και οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες, και η τουριστική βιομηχανία; όλοι αυτοί που μας βάζουν να δουλεύουμε για 300 ευρώ μαύρη εργασία και μας σκοτώνουν στα εργασιακά κάτεργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή