Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Η ασφάλεια του Α/ΓΕΕΘΑ στις Βρυξέλλες και η ασφάλεια της χώρας - Τι σχέση έχουν;

Image
Και οι δύο διαταγές που κυκλοφόρησαν για το επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ στην νέα του θέση στην ΕΕ συνοδεύονται από την εξής επισήμανση:
“Η παρούσα διαταγή εξαιρείται της ανάρτησης στο διαδίκτυο, διότι σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 2 του (β) σχετικού, περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην οργάνωση, διάταξη και σύνθεση των Ενόπλων Δυνάμεων και οποιαδήποτε δημοσίευση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας”. 
Όποιος στρατιωτικός μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί το επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ στις Βρυξέλλες είναι πληροφορία που “μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας”,θα μας λύσει μια πολύ μεγάλη απορία και ευχαρίστως να ακούσουμε ή να διαβάσουμε την άποψή του. Είναι ευνόητοι οι λόγοι που περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη παράγραφος και στις δύο διαταγές. 
Στο Onalert.gr δεν ξεχνάμε ότι λίγο έλειψε να βρεθούμε …κατηγορούμενοι για κατασκοπεία για ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει για την αναδιοργάνωση της τουρκικής ΜΙΤ! Και όπως μας είχαν πληροφορήσει από το ΥΠΕΘΑ κάποιοι από το ΓΕΕΘΑ επέμεναν σ΄ αυτό! Συνεπώς να υποθέσουμε ότι θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με την ίδια “κατηγορία” αν δημοσιοποιούσαμε τις διαταγές για το επιτελείο των Βρυξελλών! 

Δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ για να αναλάβει ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος τη θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου