Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

"Θα πληρώσετε όλοι"!

Το indexanthi.gr καταγγέλλει τον ΣυΡιζΑ Ξάνθης, που τσαλαπατώντας προ πολλού και πολλάκις κάθε έννοια από αυτές (ανθρωπισμού, αξιοπρέπειας, διαλόγου, πολιτικής και κοινωνικής συμπεριφοράς) που θα έπρεπε να διαπνέουν έστω και την κατά πολλούς... light ή imitation αριστερά, προβαίνει πλέον σε πρωτοφανείς, συλλήβδην αντικοινωνικές απειλές!

Παραθέτουμε δημοσίευμα (και σε φωτογραφία) από την ιστοσελίδα του ΣυΡιζΑ Ξάνθης:

Αυτό με την απαρίθμηση πάλι και μάλιστα όταν δεν είσαι παρών! «50 ήταν στην ολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, όχι 53 ήταν». Να σας πούμε λοιπόν ότι ήμασταν 82 σύντροφοι και συντρόφισσες.
Σας ενοχλεί που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει τόσο κόσμο ακόμα και στις 10 Αυγούστου.
Σας ενοχλεί που η Αριστερά ανέλαβε το δύσκολο έργο ανασυγκρότησης της χώρας.
Σας ενοχλεί που ήρθε η ώρα να πληρώσετε όλοι.
Σας ενοχλεί που πλέον κάποιοι θα κλείσετε τα «μαγαζάκια» σας.
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τον πανικό; Την αλαζονεία; Το κορυφαίο αντικοινωνικό μίσος (“ήρθε η ώρα να πληρώσετε όλοι”!) που αφήνει άλαλους... όλους, αφού “όλοι θα πληρώσουν”; Τις ευθείες απειλές ("θα κλείσετε τα «μαγαζάκια» σας"!); Τα δύο πρώτα “σας ενοχλεί” που μας έφτιαξαν καινούργιο συκώτι από τα τρανταχτά γέλια; Τα δύο δεύτερα, ανασυρμένα από αβυσσαλέα προσωπικά σκοτάδια και συμπλέγματα, καθώς και από τη φασιστική ρητορική και τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας;
Αυτά τα δύο δεύτερα "σας ενοχλεί", αυτό το "bellum contra omnes" θεωρούμε ότι πρέπει να εξηγήσει ο ΣυΡιζΑ Ξάνθης στην εμβρόντητη τοπική κοινωνία.
Κι όλα αυτά επειδή το indexanthi.gr –και όχι μόνο- ασκεί πολιτική κριτική, που φαίνεται να ενοχλεί περισσότερο επειδή δεν υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα να της αντιπαραβληθούν! Επειδή εφιστά την κοινωνική προσοχή, αναφερόμενο στα πασίδηλα, τσακίζοντας την κάλπικη, φτηνιάρικη προπαγάνδα των επάξιων συνεχιστών του μνημονιακού έργου των Παπανδρέου-Σαμαρά. Καθώς και επειδή αυτή τη φορά, με την κριτική του indexanti.gr ευθυγραμμίστηκαν και τρεις-τέσσερις ιστοσελίδες της πόλης που άρχισαν να οσμίζονται τι τρέχει με τους νυν παροικούντες τις Βερσαλίες.
Αυτή είναι η άποψη της “πρώτης φοράς αριστερά” για την πολιτική κριτική, την πολυφωνία και τη δημοκρατία που επαγγέλλεται! Και αφήνει εμβρόντητους με τον λόγο της όχι μόνο τους αριστερούς, αλλά κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
ΥΓ: Εξαιρούμε από τα παραπάνω τους δύο βουλευτές της Ξάνθης τους οποίους -ως γνωστό και αποδεδειγμένα- εκτιμάμε και φυσικά δεν μπορεί να συμμερίζονται την παραπάνω άθλια, αντικοινωνική και ποικιλοτρόπως κολάσιμη ανάρτηση. Εξαιρούμε και πολλούς μη “διαδρομιστές” που φανταζόμαστε ότι θα πικραίνονται όσο όλοι, διαβάζοντας την ίδια απίστευτη ανάρτηση-βούτυρο στις μυλόπετρες της αντίδρασης...
http://www.indexanthi.gr/e-xanthi-mata/6429-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1.html

2 σχόλια:

  1. «Εξαιρούμε από τα παραπάνω τους δύο βουλευτές της Ξάνθης...», καποια «μαγαζακια» πρεπει να μεινουν ανοιχτα. Γι' αυτο και η εξαιρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσάς ΟΛΟΥΣ θα σας φάει η Θεωρειτικολογία ! Κουβέντα να γίνεται ! Αναλύσεις κόντρα Αναλύσεις ! Αούα δηλαδή ! Τα κλασικά της .... Αυτοαποκαλούμενης Αριστεράς ! Και Από Πράξη ; ... Θεωρεία ξανά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή