Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κως : Δυο διμοιρίες ΜΑΤ με C130 στέλνονται για να καταστείλουν τους εξαθλιωμένους πρόσφυγες

Στην αποστολή διμοιριών των ΜΑΤ στην Κώ προχωρά η κυβέρνηση μετά την ένταση που υπήρξε μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη δύο διμοιρίες αναχώρησαν με στρατιωτικά αεροπλάνα C-130
Από καθεστωτικά
Καθώς το κύμα προσφύγων έχει αυξηθεί και οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι το λιγότερο άθλιες, τοπικές αρχές, αστυνομία και φασίστες χρησιμοποιούν τη βία για να καταστείλουν τους εξαχρειωμένους πρόσφυγες που μεταφέρονται στα νησιά από τους δουλεμπόρους. 

Την ίδια ώρα πέρα από τα καλέσματα για φασιστικές περιπολίες στο νησί με την ανοχή των αρχών, αυξάνονται οι φωνές από φανερούς και κρυφούς φασίστες και νεοναζί που καλούν τους «πολίτες» στα όπλα εναντίων των προσφύγων.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Μακελειό
11854023_10206952361509957_1192859893_n
Επίσης υπάρχει η περίπτωση της Καλύμνου που βγήκαν με όπλα στο δρόμο. Αν αναγνωρίζονται σωστά από την φωτογραφία πρόκειται για όπλα του ελληνικού στρατού που δίνονται στους εθνοφύλακες στα ακριτικά νησιά. Επίσης τέτοια όπλα έχει και η αστυνομία (συνήθως G3 ήγ FN για όσους γνωρίζουν από τον οπλισμό του στρατού).
Στα μουλωχτά πέρασε αυτή η χθεσινή φωτό απο Κάλυμνο με πολίτες? που φέρουν βαρέα όπλα,για να αντιμετωπίσουν πρόσφυγες
Με αυτές τις συνθήκες είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε δολοφονίες προσφύγων στα νησιά με πολλές πιθανότητες κιόλας να δολοφονηθεί κάποιος τουρίστας, καθώς κάθε φασιστοειδές εθνικιστικό ον θα βγει οπλισμένο για να σκοτώσει κόσμο.mpalothia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου