Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ERTOPEN.COM-ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8/2015

Φίλοι ακροατές και συναγωνιστές, καλησπέρα σας.
Για ένα ακόμη βράδυ είναι μαζί σας ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Νίκος Αργυρίου.
Θα επιχειρήσουμε να σας περιγράψουμε την χακί καθημερινότητα στον Στρατό των Τσίπρα-Καμμένου. ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Φυλάκιο της «Μέριμνας» στον Σχιστό:
Που γίνεται πολύ επικίνδυνη εξαιτίας των περικοπών και των Μνημονίων, την ίδια στιγμή που γίνονται τεράστιες δαπάνες σε Ασκήσεις, ενώ λεφτά δαπανούνται για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Παράλληλα, προχωρά ακάθεκτη η δουλοποίηση των εργαζομένων και της πολεμικής βιομηχανίας.
Τις μουσικές διαλέγει ο Λευτέρης Καρυδάκης

Καθημερινά αποκαλύπτεται ότι ο Στρατός όχι μόνο αποτελεί μια βασική συνιστώσα της εργασιακής-οικονομικής εκμετάλλευσης των φαντάρων και των οικογενειών τους.
Αλλά πλέον δε μπορεί και δε θέλει να εξασφαλίσει ούτε τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Οι συνάδελφοι υποχρεώνονται σε πολλές περιπτώσεις, ακριβώς λόγω των ελλείψεων και γιατί φοβούνται για την υγεία τους, να αγοράζουν οι ίδιοι καθαριστικά και μέσα υγιεινής, αφού η φροντίδα των διοικητών για καθαριότητα είναι ανύπαρκτη.
Σε συνδυασμό βεβαίως με τις τρομερές περικοπές του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου υπηρετούν τις αναγκαιότητες των δημοσίων σχέσεων, θυμίζουν υποσχέσεις πολιτικάντηδων του 60’, που όχι μόνο δεν τηρούνται, αλλά έχει διαμορφωθεί οριστικά η εικόνα του πολιτικού ηγέτη των ακροδεξιών ΑΝΕΛ του οποίου οι δεσμεύσεις θεωρούνται εκ των προτέρων ανυπόστατες!
Φίλοι ακροατές, ας δούμε τις μας περιγράφουν οι στρατευμένοι στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ τους στο Φυλάκιο της «Μέριμνας» στον Σχιστό:
εκτός του ότι έχουμε ελλείψεις από γάλα μέχρι χλωρίνη, γάντια για εργασίες και σαπούνι για τα πιάτα.
Φτάσαμε στο σημείο για μια (1) βδομάδα να τα πλένουμε όλα με ξύδι και στο τέλος φέραμε απορρυπαντικά από το σπίτι. Μάλιστα, επειδή τα λεφτά δε φτάνουν, ο καθένας φέρνει ότι να΄ ναι: ένας συνάδελφος έφερε  αφρόλουτρο (!) για την λάντζα.
Τελικά, και αφού προηγουμένως για μια ολόκληρη μέρα  κάναμε λάντζα με σκέτο νερό, μας έδωσαν κάποια καθαριστικά!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι άλλο: έχουμε μόνιμη εμπλοκή 30 μέσα -1 έξω ή 8 μέσα-1 έξω, στην καλύτερη!
Μάλιστα, δε πρόκειται ούτε για έξοδο, αλλά για 4ωρα υπηρεσιακά, για να επιστρέψουμε μετά στις σκοπιές και υπηρεσίες.  Τα οποία υπηρεσιακά, κατά βάση, αρνούνται οι Λοχαγοί να κάνουν «διευρυμένα».
Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να είμαστε ψυχολογικά χάλια, μετά και κατά τη διάρκεια της 8ωρης σκοπιάς (δυο 3ωρα και 2 ώρες).
Αυτή είναι η πραγματικότητα του Στρατού που δαπανά δις ευρώ σε εξοπλισμούς και ασκήσεις με ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ.
Αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού που έφτιαξαν Τσοχατζόπουλος-Σημίτης-Παπανδρέου, Καραμανλής-Μεϊμαράκης-Σπηλιωτόπουλος, Βενιζέλος-Αβραμόπουλος-Παναγιωτόπουλος, όλοι αυτοί που με τις τρελές πολεμικές τους δαπάνες μας οδήγησαν στην Χρεωκοπία. Για να ακολουθήσει ο Π.Καμμένος που μας φόρτωσε άλλα 500 εκατ. δολ.  για τα άχρηστα αμερικανικά αεροσκάφη ORION.
Ένας Στρατός χωρίς υγιεινή. Ένας Στρατός χωρίς ανταλλακτικά-Μέσα Συντήρησης. Ένας Στρατός Απειλή!

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι. Να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους.
Καταρχήν, η διοίκηση της μονάδας πρέπει άμεσα να εξασφαλίσει ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες, δίνοντας βαρύτητα στο κρίσιμο ζήτημα της υγιεινής.
Απαιτείται τώρα να κλείσουν υπηρεσίες, ώστε να ελαφρύνει η κατάσταση για τους συναδέλφους.
Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν έχουν δικαιολογίες:
όσο και αν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Πενταγώνου θέτουν ζήτημα αύξησης θητείας ή Υποχρεωτικής στράτευσης των Φτωχών Γυναικών, για να αντιμετωπιστεί το για αυτούς βασικό πρόβλημα –η υπογεννητικότητα-, συστηματικά Αρνούνται να απαντήσουν:
1.     Γιατί πρέπει οι μονάδες της παραμεθορίου να έχουν εν καιρώ ειρήνης, πολεμική επάνδρωση;
2.     Και αφού τα βύσματα πήγαν στη παραμεθόριο, γιατί οι μονάδες σε Έβρο-νησιά έχουν τεράστια κενά;
Μα γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος για να ικανοποιήσει τα προνόμια του στρατιωτικού κατεστημένου μεταφέρει χιλιάδες φαντάρους στα ΚΑΑΥ ως Υπηρέτες τους.
Αφού λοιπόν Απολύονται οι Σειρές Κατάταξης του Φθινοπώρου που είναι οι μεγαλύτερες, για να αντικατασταθούν από τις Σειρές Άνοιξης-Καλοκαιριού που είναι οι μικρότερες, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες λόγω ασκήσεων και κυρίως των ΚΑΑΥ, γίνεται στις μονάδες «το έλα να δεις»!     
Όμως για το χώσιμο των φαντάρων η ευθύνη βαραίνει τις πλάτες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, ο οποίος παράλληλα αντί να κλείνει τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα, ανοίγει και άλλα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελατειακού κράτους, των τοπικών οικονομικών-πολιτικών-στρατιωτικών συμφερόντων!
Άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι διοικητές των μονάδων, οι οποίοι ενώ ξέρουν τι συμβαίνει αυξάνουν τις υπηρεσίες για να δείξουν έργο στην Ιεραρχία.
Με τον ιδρώτα λοιπόν των φαντάρων όλοι τους, πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν καριέρα και παίζουν ελεεινά πολιτικά παιχνίδια.
Τέλος, εμείς καλούμε τους γονείς να παρέμβουν, να σπάσουν τα τηλέφωνα στο Φυλάκιο στο Σχιστό και στο ΓΕΣ, απαιτώντας να σεβαστούν τα παιδιά τους και να δώσουν άμεσα λύση.
3
Όμως φίλοι ακροατές για τις ασκήσεις, και μάλιστα με το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ, υπάρχουν Ευρώ!
Στις 30/7 ολοκληρώθηκε η κοινή άσκηση με ελικόπτερα και αερομεταφερόμενες μονάδες Ελλάδας - Ισραήλ, που διεξήχθη με βάση την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.
Εκεί βρέθηκαν περίπου 200 Ισραηλινοί πιλότοι, τεχνικοί και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και από πλευράς μέσων, είχαν μετασταθμεύσει περίπου 15 ισραηλινά ελικόπτερα, επιθετικά τύπου «Απάτσι» και CH-53 - «Σικόρσκι», μεταφοράς προσωπικού.
Ένα από τα σενάρια της άσκησης που είδαν το φως της δημοσιότητας προβλέπει την κατάρριψη μαχητικού ή μαχητικών της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας σε χώρο που προσομοιάζει με την εδαφική διαμόρφωση του βόρειου Ιράν. 
Βάσει του σεναρίου, οι καταρριφθέντες Ισραηλινοί πιλότοι εκπέμπουν κωδικοποιημένο σήμα εγκατάλειψης σε εχθρικό έδαφος.
Κινητοποιείται άμεσα ομάδα έρευνας και διάσωσης μάχης της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, με κομάντος, η οποία προσεγγίζει το σημείο της εγκατάλειψης προερχόμενη από βάση στο Αζερμπαϊτζάν.
Οι πιλότοι όμως εντοπίζονται από τις ιρανικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη.
Σημειωτέον, για την εκτέλεση αυτής της άσκησης φέρεται να έχουν επιλεγεί, λόγω της μορφολογίας του εδάφους, οι χαράδρες της ορεινής Ελασσόνας.
4
Επιπλέον, η τωρινή άσκηση έρχεται λίγους μήνες μόνο μετά τη διεξαγωγή, τον Απρίλη, της Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «ΗΝΙΟΧΟΣ».
Με βάση την Ανδραβίδα, πήραν μέρος ισραηλινά μαχητικά και κλιμάκια εδάφους των ΗΠΑ, σε σύνθετες αεροπορικές αποστολές σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.
Όπως έχουμε επισημάνει η νέα Μνημονιακή σύμβαση και η συμφωνία Ισραήλ-Ελλάδας αποτελούν τους βασικούς κόμβους της αστικής πολιτικής.
Με πρωτεργάτη τον ΣΥΡΙΖΑ του Αντεργατικού Πραξικοπήματος, θα εξυπηρετηθούν οι στρατηγικοί στόχοι του ελληνικού κεφαλαίου.
Μνημόνιο και άγρια καταστολή στο εσωτερικό-και ως τμήμα της ευρύτερης συμμετοχής στον νέο γύρο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, στρατηγική συμμαχία με Ε.Ε., όπου η Γερμανία κρατά τον κεντρικό ρόλο, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και κράτος δολοφόνο Ισραήλ.
Είναι πυλώνες για να ικανοποιηθούν απαιτήσεις αναβάθμισης του ιμπεριαλιστικού ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης σε Αν. Μεσόγειο, Μ.Ανατολή, Αφρική, με ιδιαίτερη έμφαση σε μεταφορές εμπορευμάτων-ενέργειας, μεταξύ Ανατολής-Δύσης.
Η πολεμική συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ μπαίνει σε νέα, πολύ πιο επικίνδυνη φάση, για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής με την υπογραφή στρατιωτικού συμφώνου.
Το δημοσίευμα της Jerusalem Post αναφέρει: «οι εκπρόσωποι των 2 χωρών υπέγραψαν καθεστώς μιας στρατιωτικής συμφωνίας στο Tel-Aviv που προσφέρει νόμιμη άμυνα και στα 2 στρατεύματα των αντίστοιχων χωρών με εκπαίδευση του ενός στη χώρα του άλλου. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ» (Jerusalem Post 19/7/15).
Η Ελλάδα σχεδιάζει στρατιωτικές ασκήσεις με Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο, προσπαθώντας επίσης να “διευκολύνει” την στρατιωτική συνεργασία Ισραήλ- Αιγύπτου με την πρόταση κοινών ασκήσεων τις οποίες θα κάνει η Ελλάδα και θα κληθούν να συμμετάσχουν στρατιωτικές δυνάμεις των δύο χωρών.
Το  ελληνικό κράτος προσφέρει το «απαραίτητο βάθος» στο κράτος Δολοφόνο της Μέσης Ανατολής –αποκτώντας και αντίστοιχα στρατιωτικά προνόμια σε μια ζώνη γεωστρατηγικής σημασίας- και αναδεικνύεται σε στρατηγικό εταίρο του ισραηλινού επεκτατισμού και ιμπεριαλισμού.
Οι πολεμικές συμφωνίες αποτελούν την επισφράγιση του πρόσφατου ταξιδιού του ΥΠΕΞ Κοτζιά στο Ισραήλ. Στις συνομιλίες του με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Ν.Κοτζιάς τόνισε: Αυτό που θέλουμε κατά βάθος και αυτό που αποτελεί το κοινό μας συμφέρον είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα εντός αυτού του τριγώνου αποσταθεροποίησης, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η Ουκρανία, στα αριστερά η Λιβύη και στα δεξιά η Μέση Ανατολή: το Ιράκ και η Συρία».
Σε αυτό το τρίγωνο του πολέμου μας εμπλέκει η ελληνική άρχουσα τάξη και κυβέρνηση.
5.
Φίλοι Ακροατές σας δώσαμε στην έναρξη της εκπομπής μια εικόνα της τραγικής κατάστασης των μονάδων εξαιτίας των περικοπών και των Μνημονίων.
Υπάρχει όμως και μια διαφορετική εικόνα του Ελληνικού Στρατού. 
Είναι οι Τρελές δαπάνες του καθώς Φωτογράφος, Μάγειρας και 18 Ακόλουθοι θα συνοδεύσουν τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο στις Βρυξέλλες, αναλαμβάνοντας την Προεδρία της Ευρωπαικής Στρατιωτικής Επιτροπής:
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος συνεχίζουν να προκαλούν.
Αυτή την περίοδο που ο λαός μας δυστυχεί, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει νέο Μνημόνιο και σχεδιάζει νέες οδυνηρές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες-νέους φόρους.
Είναι απίστευτη πρόκληση να μας επιβάλλουν να πληρώσουμε εκατοντάδες χιλιάδες  ευρώ για τη θητεία του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου ως Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.
Μάλιστα, σε μια εποχή που η Ε.Ε. εντείνει τον πόλεμο κατά των μεταναστών και θέτει ζήτημα αναβάθμισης του Ευρωστρατού, για τον νέο γύρο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που σχεδιάζει.
Είναι όμως μια ευκαιρία να δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, ο οποίος αρνείται ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητού και ένα μπουκάλι νερό στους φαντάρους, πετώντας στους στις άθλιες μονάδες, χωρίς υγιεινή και χωρίς γιατρό.
Άραγε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος προβληματίζεται καθόλου που επί της τρίμηνης  υπουργίας του έχουν χάσει ήδη την ζωή τους τρεις (3) φαντάροι, τα ατυχήματα λόγω των περικοπών στην συντήρηση μέσων-εγκαταστάσεων διαδέχονται το ένα το άλλο;
Τον νοιάζει καθόλου ότι τα εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα δεν έχουν μίζα, μπαταρία και χειρόφρενο;

Οι προκλήσεις όμως από το στρατιωτικό κατεστημένο δεν έχουν σταματημό. Πέρα από το τεράστιο κόστος της 3χρονης παρουσίας του Αντιστράτηγου Κωσταράκου στη θέση του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι θα τον συνοδεύουν:
Ø  Ένας μάγειρας. Όπως προκύπτει από τα σήματα που κυκλοφορούν στα Γενικά Επιτελεία, στις Βρυξέλλες αναζητείται ακόμη και μάγειρας για να τοποθετηθεί στο επιτελείο του επόμενου προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.
Ø  Ένας φωτογράφος. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει προκηρυχθεί θέση και για φωτογράφο, με τις περισσότερες πιθανότητες να την πάρει η φωτογράφος που χρησιμοποιεί ήδη το ΓΕΕΘΑ.
Ø  Και 18 στρατιωτικοί(!), για να στελεχώσουν το Επιτελείο του. Προσωπικές επιλογές του Κωσταράκου.
Φυσικά, εκτός  από το τεράστιο οικονομικό κόστος που καλείται να καταβάλλει ο λαός μας για να καλυφθεί η θέση του ανθρώπου που θα οργανώσει τους νέους βρώμικους πολέμους του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, τίθεται θέμα και για την επιλογή των συγκεκριμένων ακολούθων, οι οποίοι θα αμείβονται πλουσιοπάροχα.
Είναι χαρακτηριστικά τα ερωτήματα που θέτουν σειρά σαιτ, καθώς στα σήματα των Επιτελείων φαίνεται ότι το ΓΕΕΘΑ ακολουθεί την συνήθη, καταδικαστέα από όλους και αηδιαστική πρακτική των φωτογραφικών όρων!
Πρόκειται ή όχι για μια ακόμη φωτογραφική διάταξη; Από μια νέα πολιτική ηγεσία στο Πεντάγωνο που λέει ότι καταπολεμά το βύσμα και το ρουσφέτι;
Ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο πρέπει να παραιτηθεί τώρα από τα χυδαία, πολεμοκάπηλα και εγκληματικά καθήκοντα του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να προασπίζουν τα προνόμια τους και να βάζουν πάνω απ' όλα την καριέρα τους, αλλά η πλειοψηφία του προσωπικού να δυστυχεί.
 Αλλά πάντα έτσι δε γινόταν με τις Μαρίες Αντουανέτες;

Το ζήτημα όμως είναι πολιτικό. Η ευθύνη βαραίνει τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα.
Είναι το σύνολο των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ που για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις αναβάθμισης του ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης, μας φορτώνουν αυτά τα τεράστια οικονομικά βάρη.
Ταυτόχρονα, μετατρέπουν τους φαντάρους σε δωρεάν εργατική δύναμη για να καλύψουν τα κενά που προκαλούν τα Μνημόνια και οι Περικοπές στον κρατικό μηχανισμό.
Μας ζητούν να καλύψουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΩΡΕΑΝ τις θέσεις γιατρών-πυροσβεστών-εκπαιδευτικών-ΟΤΑ, για να μην γίνουν προσλήψεις και μας υπόσχονται Μόρια σε διαγωνισμούς –που σιγά να μην γίνουν- για θέσεις προσωρινής, κακοπληρωμένης, και ανακυκλώσιμης απασχόλησης!
Το μήνυμα που απευθύνουμε στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία είναι πολύ συγκεκριμένο:
Να παλέψουμε μαζί, φοιτητές-εργαζόμενοι-άνεργοι-φαντάροι, με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια στην κυβέρνηση και την αντεργατική πολιτική της, σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, πολεμικούς εξοπλισμούς, νέες και παλιές βάσεις του θανάτου.  
Απαιτούμε Μείωση της Θητείας Τώρα, αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης.

Από την άλλη μεριά, οι δουλέμποροι βουλευτές της ΝΔ απαιτούν ενοικίαση εργαζόμενων στη Πολεμική Βιομηχανία.
Σύμφωνα με ερώτηση προς τον Υπουργό Άμυνας που κατέθεσαν συνολικά 14 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο υπογράφοντα τον Βουλευτή Κέρκυρας, κ. Στέφανο Γκίκα, επικαλούνται τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ.).
Που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προκάλεσε με τις αντεργατικές της ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα το μόνιμο προσωπικό να έχει συρρικνωθεί στους 500 εργαζόμενους.
Για να απαιτήσουν την πρόσληψη εργολαβικών εργαζομένων, δηλαδή την Ενοικίαση τους.
Ομολογώντας με απροκάλυπτο τρόπο ότι όλα αυτά έγιναν στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού και προγραμματισμού.
Ότι υπάρχει πλήρη ευθυγράμμιση μεταξύ των κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και των τοκογλύφων που χρησιμοποιούν την Τρόϊκα ως αιχμή του δόρατος εναντίον των εργαζομένων!
Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις των βουλευτών της διαπλοκής και της διαφθοράς…
Ο εκσυγχρονισμός  τους είναι συνώνυμος του εργασιακού μεσαίωνα, της δουλοποίησης των εργαζομένων, της απόσπασης με κάθε τρόπο του μεγαλύτερου ποσοστού κέρδους.
Αυτοί επομένως που με τις κυβερνητικές τους πολιτικές όλα αυτά τα χρόνια βούλιαξαν τον εργαζόμενο λαό μας στη χρεωκοπία.
Φορτώνοντας μας τα βάρη του δικού τους πάρτυ των ασύστολων κερδών.
Και στην συνέχεια επέβαλαν τα Μνημόνια για να μας «σώσουν»!
Έρχονται να εκμεταλλευτούν την νέα κατάσταση για να χαράξουν τους νέους δρόμους κερδοφορίας του αστικού κόσμου, που βασίζεται στην κτηνώδη εκμετάλλευση και καταπίεση μας.
Αποκαλύπτοντας ότι Ιδιωτικοποίηση σημαίνει ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στα αρπακτικά και επιβολή εργασιακών όρων γαλέρας.

Φυσικά στα παραπάνω δεν υπάρχει κανένα «εθνικό συμφέρον»! Τα κέρδη του Κόκκαλη, του Μυτιληναίου, των εμπόρων και βιομήχανων όπλων υπερασπίζονται οι βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ και τώρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Το Κέρδος είναι η αιτία όλων αυτών.
Η επιβολή μιας σύγχρονης ζούγκλας εργασιακών σχέσεων που θα απογειώσει τα κέρδη τους και θα μας βουλιάξει ακόμη περισσότερο στην πολιτική εξουσία των αφεντικών. 
Που θα διεκδικούν παραγγελίες όπλων βουτηγμένες στο αίμα των λαών, για να τις εκτελέσουν οι σύγχρονοι δούλοι στα εργασιακά τους κάτεργα, για να διεξάγονται οι βάρβαροι πόλεμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Όπου οι φτωχοί πολεμούν εναντίον των φτωχών, για τα συμφέροντα των πλουσίων:
ο κόσμος της εργασίας και τα περιθωριοποιημένα στρώματα μοιράζονται το αιματοκύλισμα και ο κόσμος του πλούτου μοιράζεται τα κέρδη των πολεμικών βιομηχανιών και του ξαναμοιράσματος του πλανήτη.   
Ο νεοφιλελευθερισμός και τα Μνημόνια είναι το σύγχρονο δόγμα του καπιταλισμού για την εξασφάλιση της κερδοφορίας του αστικού κόσμου.
Ουσιαστικά είναι η αστική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα «ελέγχεται» στην εφαρμογή της από τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ.
Και φυσικά θα στρέφει ενάντια σε κάθε εργατική διεκδίκηση το Κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, που ήρθε για να μείνει.
Το αστικό σύστημα εξουσίας και οι διεθνείς τους συμμαχίες στον καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό κόσμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων Δεν Μεταρρυθμίζονται. ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου