Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

O Πούτιν παρομοίασε τον Ερντογάν με τον Χίτλερ! Τι φέρεται να είπε για τον Τούρκο πρόεδρο

Image
Πολύ σκληρά - και πέραν των διπλωματικά αποδεκτών ορίων- φέρεται να καταφέρθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος κ. Βλαντιμίρ Πούτιν εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν για την πολιτική της Τουρκίας υπέρ των τζιχαντιστών του ISIS-ISIL και κατά του Σύρου Προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον ''Χίτλερ''!.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sozcu σε είδηση αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να είπε στον Τούρκο Πρέσβη στη Μόσχα, κ. Ουμίτ Γιαρντίμ «να πει στον δικτάτορα Πρόεδρο της χώρας του, ότι ενδέχεται να καταλήξει στην κόλαση, αντάμα με τους τρομοκράτες του, αυτούς της ISIL» και προειδοποίησε ότι ο ίδιος προτίθεται να μετατρέψει τη Συρία σε ένα «μεγάλο Στάλιγκραντ» για τον Ερντογάν!

Και συνέχισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα:
«Πόσο διπρόσωπος είναι ο Πρόεδρός σας! Από τη μία το παίζει δικηγόρος της δημοκρατίας και επικρίνει το στρατιωτικό καθεστώς στην Αίγυπτο, ενώ από την άλλη υποστηρίζει τρομοκρατικές ομάδες που επιχειρούν να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ», φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα να είπε ο Πούτιν στον Γιαρντίμ. Και πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που ο κ. Ερντογάν δε σταματήσει να παρέχει στήριξη στην ISIL στη Συρία, όπου βρίσκεται ο τελευταίος στόλος της Ρωσίας στη Μεσόγειο, η Ρωσία θα διακόψει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. 
Πρόσθεσε ακόμα, ότι με τέτοια συμπεριφορά της Τουρκίας, γίνεται σαφές ότι τόσο η ίδια η Τουρκία όσο και «οι Σαουδάραβες σύμμαχοί της δεν είναι εντέλει λιγότερο δύστροποι από τον Αδόλφο Χίτλερ». http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου