Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πορεία Αλληλεγγύης στην Κύπρο προς πρόσφυγες πολέμου!Σάββατο 12/9 στις 6:00 μ.μ.


Η καθημερινότητα μας που ζούμε σήμερα, τον 21ο αιώνα μόνο ανθρώπινη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αφεντικά, κουστούμια και θρησκείες καθορίζουν με βάση οικονομικά κυρίως αλλά και πολιτικά συμφέροντα τη ζωή του απλού πολίτη. Σερβίρουν αδίστακτα ψευδαισθήσεις ελευθερίας, ανθρωπιάς και ένα υπνωτικό άρωμα επιφανειακής ασφάλειας.
Πόλεμοι εξελίσσονται καθημερινά με κύρια αφορμή τον θρησκευτικό φανατισμό, άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ψάχνοντας ένα μέρος με καλύτερες συνθήκες ζωής για την οικογένειας τους. 
Μα όχι! Δεν τα καταφέρνουν όλοι να βρουν αυτό το καλύτερο μέρος. Τους περισσότερους τους τρώνε τα κύματα και τους ξεβράζει η θάλασσα κρύους, κουρασμένους από την μάχη τους επιβίωση, νεκρούς. Εν έτος 2015 περισσότεροι από 800 πρόσφυγες φορτωμένοι σε κάθε είδους πλοίο, βάρκα, ψαροκάικο έχασαν την ζωή τους στη Μεσόγειο προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις "συμφωνίες των μεγάλων".

Με βάση τα πιο πάνω και την παγκόσμια ημέρα προσφύγων καλoύμαι όλους τους αλληλέγγυους σε πορεία υποστήριξης προς τους πρόσφυγες πολέμου το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Προσυγκέντρωση η ώρα 6 στα σκαλιά φανερωμένης όπου θα πορευτούμε προς προεδρικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου