Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Άλλη μια νίκη των φαντάρων: με υπηρεσιακά οχήματα θα μετακινούνται δωρεάν στις εξόδους οι συνάδελφοι στο 211 ΜΚ ΤΕΕ Ρόδου


Για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε η αντίληψη που πρεσβεύει ότι μόνο με αγώνα, με συλλογική προσπάθεια και αμφισβήτηση από τους φαντάρους μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.
Άμεση λοιπόν υπήρξε η παρέμβαση του Επιτελείου του ΑΓΕΣ Τελλίδη, μετά την επιστολή καταγγελίας συναδέλφων που αποκάλυπταν όχι μόνο την επιθετική συμπεριφορά μερίδας στελεχών αλλά και το γεγονός ότι «η διοίκηση του στρατόπεδο κάνει τα στραβά ματιά και σε αυτό το θέμα όπως τα κάνει και στο θέμα τις μετακίνησης των στρατιωτών με το λεωφορείο που αναγκάζονται να πληρώνουν 6€ σύνολο πηγαιν΄ έλα σε κάθε έξοδο τους οι στρατιώτες, με αποτέλεσμα να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αφού δεν έχουν την οικονομική άνεση να μετακινηθούν». 
Με προσωπική παρέμβαση του ΑΓΕΣ Τελλίδη ικανοποιήθηκε το αίτημα για εξασφάλιση της δωρεάν μετακίνησης των στρατιωτών στην έξοδο τους, με κινήσεις στρατιωτικών οχημάτων, όπως φυσικά την παρέχει στα μόνιμα έμμισθα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό. Αποτελώντας ταυτόχρονα και έμπρακτη καταδίκη της πολιτικής διακρίσεων των διοικήσεων των μονάδων που αδιαφορούν εντελώς για τους φαντάρους που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν και αμείβονται με 8,7 ευρώ μηνιαίως, αναλαμβάνοντας δηλαδή το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης τους.
Συνάδελφοι φαντάροι πρέπει να βγούμε παραπονούμενοι σε κάθε αυθαιρεσία-παρανομία και να απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου