Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Κανονικά θα γίνει η Κατάταξη της Σειράς Σεπτεμβρίου-Πως θα Ψηφίσουν!

Πολλοί συνάδελφοι και οι γονείς τους απευθύνονται στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και ρωτούν αν υπάρχει κάποια τροποποίηση όσον αφορά τις ημερομηνίες κατάταξης της Σειράς Σεπτεμβρίου.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ και με υπεύθυνο τρόπο μας ενημέρωσαν ότι το ΓΕΣ εξετάζει όλα τα σενάρια και έχει κάνει αντίστοιχο σχεδιασμό.
Η κατάταξη θα γίνει κανονικά και το ΓΕΣ εγγυάται ότι θα ισχύσουν όλες οι προβλέψεις για την άσκηση των εκλογικών δικαιωμάτων των στρατευμένων.
Όσον αφορά το ζήτημα της συμμετοχής των φαντάρων στην εκλογική διαδικασία σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο οι νεοσύλλεκτοι συνάδελφοι να παραμείνουν λιγότερες μέρες στα ΚΕΣΝ, να ορκιστούν γρηγορότερα –δηλαδή στις 18/9- και η άδεια ορκωμοσίας να τους δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουν κανονικά στην εκλογική διαδικασία.
Επιστρέφοντας από την Άδεια Ορκωμοσίας θα λάβουν τα φύλλα πορείας για τις μονάδες της παραμεθορίου.
Περιμένουμε επομένως την επίσημη ανακοίνωση από το ΓΕΣ.
Σε κάθε περίπτωση ο κάθε νεοσύλλεκτος συνάδελφος ξέρει ότι κάθε στιγμή, ότι και να συμβεί, ότι και αν χρειαστεί το  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι στο πλευρό του.
    
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!  
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου