Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η Απανθρωπιά και η Κτηνωδία κυριαρχούν στην Ά Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε

Αρνήθηκαν, για λόγους εκδίκησης, δύο μέρες το φαγητό σε τραυματισμένο φαντάρο που ήταν στο Αναρρωτήριο!
Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για τα όσα συμβαίνουν στο Μάλεμε, στην Α΄ Μοίρα Καταδρομών.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα ανατριχιαστικά περιστατικά αφορούν μια μονάδα και τη διοίκηση αυτής, που υπόκεινται σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), μετά τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα καψόνια που γίνονται εις βάρος των συναδέλφων και τον τραυματισμό που προκάλεσαν τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βαρβαρότητας.
Η διοίκηση της μονάδας από την πρώτη στιγμή αντί να αναζητήσει τους ενόχους και να αντιμετωπίσει τα περιστατικά παρανομίας, προσπάθησε να τα δικαιολογήσει, να τα νομιμοποιήσει, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν αντικείμενο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και δήλωσε ότι θα έκανε ότι απαιτείται για να εξασφαλίσει την Ατιμωρησία των πρωταγωνιστών στα καψόνια. Ουσιαστικά όμως η ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στο Μάλεμε βαρύνει την ίδια.
Αντί λοιπόν να στηρίξει τον τραυματισμένο από τα καψόνια συνάδελφο, έκρινε σκόπιμο να του επιτεθεί δημόσια.  Ενώ άμεση υπήρξε η αντίδραση του ΓΕΣ και του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη στις καταγγελίες των γονιών για το βάναυσο τραυματισμό και τα καψόνια εις βάρος του τραυματισμένου τους στρατευμένου παιδιού, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη μονάδα. Ενώ, η απόπειρα συγκάλυψης των παρανομιών από τη διοίκηση της μονάδας απέτυχε, καθώς  διεξήχθη ΕΔΕ από Συνταγματάρχη που ήρθε για αυτό το λόγο στην Κρήτη, απεσταλμένος του ΓΕΣ.
Το κλίμα που διαμορφώθηκε εις βάρος του τραυματισμένου παλικαριού που νοσηλεύονταν στο Αναρρωτήριο αποσκοπούσε στην περιθωριοποίηση και δαιμονοποίηση του, στην προσβολή της Αξιοπρέπειας και στη μείωση της Προσωπικότητας του.
Αποτέλεσμα αυτών των μεθοδεύσεων –για τις οποίες, ευθύνες έχει και το κατώτερο στελεχικό δυναμικό αλλά και μερίδα των στρατιωτών που αρνήθηκαν να δουν ότι τα καψόνια σταμάτησαν γιατί υπήρξαν καταγγελίες για γεγονότα βάρβαρα και καταπιεστικά, που οι ίδιοι υπέμειναν, κάνοντας πολλούς από αυτούς να βάζουν λυτούς και δεμένους για να πάρουν μετάθεση στην Β’ ΜΑΛ- ήταν το εξής χυδαίο και αποκρουστικό περιστατικό.
Ένα γεγονός που προσβάλλει συνολικά το λαό μας, καθώς η άθλια πράξη σημάδεψε ανεξίτηλα την ίδια την ιστορία μας όταν Αρνήθηκαν να δώσουν φαγητό σε Τραυματία!
Μια απολίτιστη και απάνθρωπη ενέργεια που τους έριξε στο επίπεδο του Κτήνους!     
Για δύο μέρες (17-18/8/2015) αρνούνταν να προσφέρουν φαγητό στον τραυματισμένο από τα καψόνια συνάδελφο που νοσηλεύονταν στο Αναρρωτήριο.
Ο γιατρός με επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές του κλήσεις απαιτούσε την σίτιση του τραυματία, όμως αυτοί αδιαφόρησαν και πρώτος το Όργανο Υπηρεσίας!
Μετά από όλα αυτά, ο τραυματίας φαντάρος ζήτησε και πήρε Αναβολή.
Θα θέλαμε να μάθουμε τι έχει να πει για όλα αυτά η διοίκηση της μονάδας.
Κυρίως όμως καλείται να απαντήσει το ΓΕΣ και προσωπικά ο ΑΓΕΣ Τελλίδης, που βρίσκεται εξαιρετικά εκτεθειμένος από την παράνομη και απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ουσιαστικά αυτό που αποκαλύπτεται εκτός των άλλων είναι ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι μια βιομηχανία κατασκευής Πραιτοριανών. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι «Εθελοντές» στις Ειδικές Δυνάμεις αποφασίζουν την κατάταξη πιεσμένοι  από την Ανεργία και την πραγματικότητα της εργασιακής ζούγκλας. Αφού λοιπόν το πολιτικό-στρατιωτικό-θρησκευτικό μέσον δε μπορεί να σου εξασφαλίσει μια θέση στο Δημόσιο, όπως γινόταν παλιότερα από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τώρα όλοι κυνηγούν να μαζέψουν Μόρια. Και τα Μόρια των Ειδικών Δυνάμεων αφήνουν ανοικτή την πόρτα πρόσληψης στα Τάγματα Εφόδου του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, ίσως για μια θέση στη Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Για αυτό λοιπόν η προσπάθεια του Διοικητή, σε ομιλία του προς τους στρατιώτες, ήταν να τους πείσει ότι κανείς από τους βασανιστές δε θα τιμωρηθεί, δε θα φύγει από τη Α΄ ΜΑΛ και δε θα χάσει τα Μόρια!
Με ενδιαφέρον λοιπόν περιμένουμε το πόρισμα της ΕΔΕ.
Θυμίζουμε:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

1 σχόλιο:

  1. ειναι οι αληθηνοι αντρες αυτοι και οχι αυτοι που μετρανε βαρελια στην θητεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή