Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Με τόσο ισχυρούς εγκληματίες να μας κυβερνούν, ακόμη φοβάστε τους πρόσφυγες;

Ψιθυρίζεται ότι και το πλοίο με τα όπλα για το ISIS που πιάστηκε στη Μυτιλήνη, είναι συμφερόντων ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ! Θυμίζω είναι το δεύτερο δικό του με όμοιο περιεχόμενο που αποκαλύπτεται. (το πρώτο το βομβάρδισαν οι Λίβυοι για το λόγο αυτό). Να θεωρήσουμε ότι ο ελληνορθόδοξος αυτός πατριώτης διαδίδει τον ελληνικό πολιτισμό; Και οι πρόσφυγες που γεννούν τα έργα του μας απειλούν; 
Το υποτιθέμενο δαιμόνιο των Ελλήνων (και ξένων φυσικά) εφοπλιστών, πάντα τέτοιο ήταν. Οι Βαρδινογιανναίοι φτιάχτηκαν από τα πανάκριβα ναύλα που εισέπραταν για να σπάνε το εμπαργκο στη Ν. Αφρική του απαρτχάιντ, όταν μαύρα παιδάκια δολοφονούνταν καθημερινά.
 Ο Λάτσης από τη μαύρη αγορά στην κατοχή, όταν λευκά παιδάκια πέθαιναν από την πείνα. Και ο μαυραγορητισμός συνεχίζεται σήμερα, μέσα και έξω από τα σύνορα, "παράνομα" (με το λαθρεμπόριο πετρελαίου, όπλων κλπ) και νόμιμα (με τις 56 φοροαπαλλαγές και το 4% φόρο εισοδήματος). Όταν 20χρονα παιδιά πεθαίναν στη Λάρισα από αναθυμιάσεις του μαγκαλιού, οι εφοπλιστές δεν πληρώνουν ΦΠΑ στο πετρέλαιο!

Με τόσο ισχυρούς εγκληματίες να μας κυβερνούν, ακόμη φοβάστε τους πρόσφυγες;
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΓΑΚΗ, μάχιμη δημοσιογράφος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου