Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Βίντεο-διάγγελμα ο Πάνος Καμμένος έπαθε Αμνησία-ξέχασε τους νεκρούς φαντάρους και στελέχη που δολοφόνησε η κυβερνητική πολιτική στο Υπουργείο Άμυνας!

Image
Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός καθάρματος.
Ο Σάμιουελ Τζόνσον (18 Σεπτεμβρίου 1709 - 13 Δεκεμβρίου 1784) ήταν Βρετανός συγγραφέας, ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός και λεξικογράφος.
Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης των ΑΝΕΛ, στο πρόσφατο διάγγελμα του με το οποίο ζητά την ψήφο μας, ξέχασε...
Ξέχασε τους νεκρούς φαντάρους και τα μόνιμα στελέχη που δολοφόνησε ο Στρατός ενώ ηγούνταν του Υπουργείου Άμυνας και ψήφιζε το νέο Μνημόνιο...
Ξέχασε τον 21χρονο Νικήτα που αφέθηκε να πεθάνει με Πνευμονία, καθώς μετά από ασθένεια 10 ημερών στο ΚΕΝ Σπάρτης τον "φόρτωσαν" σε ΚΤΕΛ για να πάει στο 401 Σ.Ν. για να πεθάνει...
Ξέχασε τον αριθμό ρεκόρ Αυτοκτονιών φαντάρων-μόνιμου προσωπικού: 5 μέσα σε ένα μήνα...
Ξέχασε τους δύο απόστρατους στρατιωτικούς που αυτοκτόνησαν μέσα  σε 3 μέρες... 
Ξέχασε ότι μας έσκισαν στη δουλειά στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις. Όταν μας έβαλαν και αυτοί να καθαρίσουμε ΔΩΡΕΑΝ τις ακτές για το καλό της τουριστικής βιομηχανίας. Έφτιαξαν τη ΜΟΜΑ για να πουλά μούρη ο Πάνος Καμμένος στην εκλογική του πελατεία και να ανταγωνίζεται την Χρυσή Αυγή στην Στρατιωτικοποίηση της Κοινωνίας. Σχεδιάζοντας μέσω του "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ" και της Μοριοδότησης να μας μετατρέψουν σε άμισθους δούλους που θα καλύπτουν κατά τη διάρκεια της θητείας θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση, υγεία, ΟΤΑ, πυροσβεστική κλπ.
Ξέχασε ότι παρακαλούσε τις ΗΠΑ να φτιάξουν νέα βάση του ΝΑΤΟ σε Κρήτη ή Κάρπαθο!
Ξέχασε ότι η κυβέρνηση του  έκανε την Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, διατήρησε και επέκτεινε την άθλια συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ –αγοράζοντας επίσης ισραηλινά drone για να τα χρησιμοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των κοινωνικών κινημάτων- και υπέγραψαν νέες συμφωνίες με τους Δικτάτορες Στρατηγούς της Αιγύπτου. Βλέπεις, έτσι επιβάλουν οι στόχοι του ελληνικού κεφαλαίου για αναβάθμιση της γεωστρατηγικής θέσης στην Ανατ.  Μεσόγειο.  Επίσης, στήριξαν όλοι τους τον Ερντογάν στον εμφύλιο πόλεμο εναντίον της Τουρκικής Αριστεράς και του Κουρδικού λαού.
Ο ταξικός πόλεμος που διεξάγει η ελληνική άρχουσα τάξη και το πολιτικό της προσωπικό διεξάγεται εντός και εκτός συνόρων.
Ξέχασε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακάλυψε ξανά "τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", το καθεστώς εξουσίας ταύτισε ξανά τους πρόσφυγες πολέμου με τη μουσουλμανική τρομοκρατία για να εντείνει τον πόλεμο κατά των μεταναστών που αποφάσισε η Ε.Ε.
Ξέχασε ότι ενώ "έσκαγαν" 500 εκατ. δολάρια στους Αμερικάνους για τα άχρηστα πολεμικά αεροσκάφη ORION, άφηναν τα δάση απροστάτευτα, με τον στόλο των 40χρονων ΚΑΝΑΝΤΕΡ.
Και όταν καιγόταν ο Υμμητός  –όλως τυχαίως στη διαδρομή των σχεδιαζόμενων λεωφόρων για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» που θα κάνουν μαρίνες-καζίνο και ΜΟΛ του Λάτση-  Τσίπρας και Καμμένος κατηγορούσαν τις «ασύμμετρες απειλές»!       
Ξέχασε τις άθλιες παραστάσεις εθνικισμού και μιλιταρισμού την 25η Μαρτίου, όταν έμειναν ατιμώρητοι οι ακροδεξιοί ΟΥΚάδες που είπαν εθνικιστικά συνθήματα, συνοδεία της περιφρούρησης των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής...
Ξέχασε ότι διατήρησε και αυτός τις άθλιες εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων και τις κατέβασε στις παρελάσεις να δώσουν το μιλιταριστικό τους σόου.
Ξέχασε ότι τα στρατόπεδα αποτελούν παγίδες ατυχήματος-ασθενειών-θανάτου εξαιτίας των περικοπών στην συντήρηση  μέσων-εγκαταστάσεων.       
Αυτό είναι το αιματοβαμμένο έργο που αφήνουν πίσω τους ο Τσίπρας και ο Καμμένος.
Ο Ήσυχος –που δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος- ο Τόσκας, ο Βίτσας και ο υπηρεσιακός ΥΕΘΑ Γιάγκος, ΑΓΕΕΘΑ όταν η Ελλάδα συμμετείχε στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Λιβύη.
Αυτό είναι το έργο τους. Για αυτό ζητούν να τους Ψηφίσουμε!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου