Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πάθανε κάζο οι φασίστες στο ΚΕΤΘ Αυλώνα από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και βγήκε ΣΤΟΧΟΣ να τους υπερασπιστεί!

Για μια ακόμη φορά ο βρωμερός φιλοναζιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» επιτίθενται στους φαντάρους και στα δημοκρατικά τους φρονήματα, στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στην απόπειρα καθημερινής συνδικαλιστικής δράσης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αυτή τη φορά ο βόθρος της πολιτικής ζωής και ο απόπατος της φασιστικής δημοσιογραφίας καταγγέλλει ότι ¨ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΥΛΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ¨, τονίζοντας «δεν είναι η πρώτη φορά που οι γενίτσαροι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ πιάνουν στο στόμα τους το στρατόπεδο Αυλώνα (ποιος ξέρει ποιον μπούλη έχουν εκεί) για να καταγγείλουν την εθνικιστική  μισαλλοδοξία –στην συνέχεια παρουσιάζουν ολόκληρη την ανακοίνωση μας για τα φασιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατόπιν διαταγής εκπαιδευτή από τους νεότερους ΥΕΑ!
Και καταλήγει η φασιστική παράκρουση “όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς οι ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ θέλουν να ξηλώσουν τον Διοικητή χρεώνοντας του… εθνικισμό και … μισαλλοδοξία, λες και ο Στρατός είναι ΜΚΟ για να κάνουν κουμάντο απάτριδες και ανθέλληνες”!
Καταρχήν, τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και το επιτελείο του «ΣΤΟΧΟΥ», δεν είναι Έλληνες, είναι Φασίστες, οπαδοί του Χίτλερ!
Δεύτερον, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποδείξει 20 χρόνια και αποδεικνύει ότι οι χιλιάδες αγωνιζόμενοι φαντάροι δεν υπήρξαν ποτέ «μπούληδες», αλλά φαντάροι με αξιοπρέπεια, με δημοκρατική και ταξική συνείδηση. Οι στρατιώτες που μοιράζονται την ατελείωτη υπηρεσία-αγγαρεία-σκοπιά και μάχονται με σθένος και αποφασιστικότητα για τα δικαιώματα  των συναδέλφων.   
Αντίθετα, τα ακροδεξιά στοιχεία που διέταξαν  τους ΥΕΑ να φωνάζουν τα φασιστικά συνθήματα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, κρύφτηκαν και κατατρομαγμένοι από την κατακραυγή των πράξεων, δεν ανέλαβαν την ευθύνη των βρωμερών παρανομιών τους, όταν η διοίκηση της μονάδας αναζήτησε τους υπευθύνους!
Τρίτον, το περιεχόμενο των συνθημάτων αλλά και η υπεράσπιση της παρανομίας όπως συνήθως από τους ακροδεξιούς του ΣΤΟΧΟΥ αποδεικνύει ότι στο ΚΕΤΘ Αυλώνας δρα ομάδα φασιστών και μάλιστα μεταξύ των ΥΕΑ. Είναι ένα γεγονός που φαίνεται ότι έχει καταλάβει η διοίκηση της μονάδας, για αυτό και πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις και άνωθεν παρέμβαση ώστε να διαπιστωθεί τι τρέχει και να ληφθούν αποφάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ναζιστικής διείσδυσης και δράσης.
Η ενεργοποίηση επομένως αυτών των αντανακλαστικών της στρατιωτικής ηγεσίας αποδεικνύει ότι μόνο η συνεπής και συνεχής δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η άρνηση άνευ όρων υποταγής της στρατευμένης νεολαίας στην Ιεραρχία και στην στρατιωτική Πειθάρχηση, η καθημερινή αμφισβήτηση της Αυθαιρεσίας και της εθνικιστικής-ρατσιστικής-φασιστικής προπαγάνδας μπορούν να υπερασπίσουν την Αξιοπρέπεια, την Ζωή, τα δικαιώματα των Στρατευμένων.
Και ο μεγαλύτερος μύθος είναι ότι στον Στρατό δεν υπάρχει κινηματική-συνδικαλιστική δράση, ότι δεν υπάρχουν δικαιώματα των φαντάρων, δεν υπάρχουν κατακτήσεις της αγωνιζόμενης νεολαίας.
Η πάλη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει καταρρίψει και αυτόν το μύθο.
Για αυτό κλαψουρίζουν μεταξύ άλλων οι φασίστες: τραμπούκοι στους κοινωνικά-ταξικά αδύναμους, κότες στην Ιεραρχία, μπράβοι των πλουσίων.
Εμείς φυσικά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων νεοσυλλέκτων και της νέας Σειράς Κατάταξης Σεπτεμβρίου:
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.      
Θυμίζουμε:
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_818.html
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437   http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου