Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΨΟΝΙΑ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;
Η δεύτερη εβδομάδα στο ΚΕΝ Αυλώνας διέφερε κατά πολύ από την πρώτη και από το πρώτο γράμμα καταγγελίας των νεοσυλλέκτων  συναδέλφων….
Ενώ την πρώτη εβδομάδα είχαμε μια σωρεία περιστατικών για ατελείωτες ελλείψεις σε καθαριστικά ,γάντια κλπ αλλά και προβλήματα σε ντουζιέρες , μπάνια και ζεστό νερό, με νέο γράμμα συνάδελφοι φαντάροι αναφέρουν μια σειρά από παραβιάσεις του στρατιωτικού κανονισμού.
«Χαρακτηριστική είναι η ασυδοσία των εκπαιδευτών μας σε μια σειρά ίλες και επιλαρχίες.
Τα πιο χαρακτηριστικά τα ζούμε εμείς της 2ης επιλαρχίας με περιστατικό που είχε πρωταγωνιστή τον Ανθυπίλαρχο Τσ.  στην 2.1 ίλη  ο οποίος βρήκε αξύριστο φαντάρο και μπήκε μέσα στο θάλαμο ξέστρωσε όλα τα κρεβάτια και ανάγκασε όλους με επιθετικό τρόπο και βρισίδια να τα ξαναστρώσουμε.
Ενώ  στην 2.2 ο επιλοχίας Μαραθ. έφτιαχνε προεκλογικό κλίμα με ακροδεξιό περιεχόμενο και φώναζε εθνικιστικά συνθήματα στην εκπαίδευση.

Το γνωστό: «Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω
να μπω μεσ' την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω
και μόνο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει
και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντού θα απειχήσει»!!!!!
Και η πρώτη επιλαρχία δεν πήγε πίσω τελικά . Ο Ανθυπίλαρχος Ζάχ.  στην 1.1 έβαλε και αυτός τους φαντάρους να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα όπως μας αναφέρουν συνάδελφοι σε ακόμη μία καταγγελία που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
Φυσικά ακόμη περιμένουμε τα καθαριστικά και τα γάντια για τις αγγαρείες που απ’ ότι φαίνεται δεν αγγίζουν ως ζητήματα την διοίκηση του ΚΕΤΘ …»
Αλήθεια η διοίκηση του ΚΕΝ Αυλώνας τι έχει να πει για όλα αυτά;
Πως πρόκειται να αντιμετωπίσει το ΓΕΣ τα παράνομα Φασιστικά καψόνια και την εθνικιστική-ακροδεξιά προπαγάνδα, την έλλειψη μέσων καθαριότητας και τα καψόνια;
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

14 σχόλια:

  1. Σιγά τα συνθήματα... Για τρεξτε τους λίγο εκεί στο ΚΕΤΘ να στρώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΤΘ φασίστες ανθρωπάκια γλυφτες του ταξίαρχου, ξεφτίλες καριερίστες. ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν αυτά τα συνθήματα τα φώναζαν σε όλα τα ΛΥΒ πριν 20 χρόνια, που δεν ήταν διαδεδομένη η χρυσή αυγή και ο σπάρτακος ήταν σπέρμα...τι είμαστεν τότε?? ΦΑΣΙΣΤΕΣ??? ΠΑΙΔΙΑ.......φάτε την κρεμούλα σας τώρα γιατί θα πήξει και θα κλαίει ο ντουνιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσασταν κότες.
      Φοβισμένες κοτούλες που σκύβατε το κεφάλι στο κάθε ανδρείκελο που το έπαιζε κάποιος γιατί φορούσε ένα γαλόνι.
      Ουστ ρε που θα πιάσετε στον στόμα σας το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μιλάει για κότες αυτός που δεν έχει πάει φαντάρος!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μαμόθρεφτο τεμπελάκο, που πήγες στον Στρατό γιατί δεν ήσουν άξιος να κάνεις οτιδήποτε άλλο πήγε στον στρατό υποχρεωτικά. Ούτε βύσμα ήταν ούτε Ι5. Γλύψε επομένως κατουρημένες ποδιές, γιατί μόνο να παρακαλάς και να σκύβεις ξέρεις, και άσε τους άλλους να παλεύουν για τα δικαιώματα τους.
      Ιδιαίτερα, αυτοί οι τεμπέληδες-δειλοί της χρυσής Αυγής είναι η χειρότερη πάστα ανθρώπων.

      Διαγραφή
    2. Για πείτε μας αγωνιστές - συντάκτες του σπαρτακου που υπηρετησατε εσείς; ;Έχεις δίκιο. .με 18500 μόρια δεν μπορούσα να πάω πουθενά. .έπρεπε να βγάλω λίγα περισσότερα ώστε να κάνω αυτό που κάνεις εσύ. .Να λασπολογω ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους σεβομενοι τα λεφτά που παίρνουν από τον λαό....να κερδοσκοπω απο την αγωνια των γονέων. .να χυδαιολογω ανθρωπους που δεν γνωριζω..Το σύνταγμα δεν συντάχθηκε από τους στρατιωτικους αγωνιστή της δεκαρας,είναι συνταγματική υποχρέωση η στράτευση. .

      Διαγραφή
    3. Να μάθεις λοιπόν να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, να σέβεσαι τους ανθρώπους, τα δικαιώματα των στρατευμένων και τους όρκους που έδωσες.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στα στελέχη είναι Ελληνες και όχι δημόσιοι υπάλληλοι και μπολσεβίκοι!!! Που μάθατε δημοκρατία ρε κουμμμούνια στα γκουλάγκ? ήμαρτον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία μάθαμε μέσα από τους καθημερινούς αγώνες μας. όχι βαρώντας προσοχή και κάνοντας τον καμπόσο στον ιεραρχικά κατώτερο.

      Διαγραφή
  6. Τα συνθήματα θα τα λέμε μέχρι να βγει η ψυχή μας! Κάτω τα ξερά σας απο τον Στρατό, που είναι το πιο υγείες κομμάτι, ότι έχει απομείνει όρθιο ακόμα σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνουμε λάθος η αγορά άχρηστων όπλων και οι μίζες για τους εξοπλισμούς ήταν από τις βασικές αιτίες της Χρεωκοπίας. Ο στρατός είναι τμήμα και αιτία της συνολικής παρακμής με τους στρατιωτικούς συμμέτοχους στα εγκλήματα κατά του εργαζόμενου λαού μας.

      Διαγραφή