Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

Πριν από λίγο έφτασε νέα καταγγελία φαντάρων από το ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Παραβιάζοντας τις σχετικές διαταγές που απαγορεύουν ρητά τα καψόνια, μεταξύ των οποίων και τις συνεχόμενες μεταβολές, στην Ίλη 2.2, ο Επιλοχίας Ασπρ. έδωσε πάνω από 10 μεταβολές.
Το μαζικό αυτό καψόνι διατάχθηκε από τον εν λόγω υπαξιωματικό στο πλαίσιο "του σωφρονισμού" των νεοσυλλέκτων, λίγο πριν μπουν στα εστιατόρια για φαγητό.
Η νέα αυτή καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες από το εν λόγω ΚΕΝ, σε αυτές για εθνικιστικά-φασιστικά τραγούδια, ελλείψεις φαρμάκων-άθλιες συνθήκες υγιεινής κλπ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπαξιωματικός διατάζει καψόνια ενώ το ΓΕΣ παρεμβαίνει στη μονάδα και επιχειρεί να αντιμετωπίσει τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες των στελεχών.
Κάποιοι όμως όπως ο Επιλοχίας φαίνεται ότι γράφουν τις διαταγές του ΑΓΕΣ Τελλίδη στα παλιά τους τα άρβυλα...
Εμείς απαιτούμε τον σεβασμό των δικαιωμάτων των στρατευμένων και τους καλούμε να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.    
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

3 σχόλια:

  1. Δέκα μεταβολές??? Πω πω...
    Μην μου πεις ότι τους ρίξανε και για δέκα κάμψεις?
    Μην μου πεις ότι τους βάλανε και τρέξανε ενα ολόκληρο χιλιόμετρο?
    Μιλάμε για σκληρά καψώνι...
    Πως αντέχουν τα καημένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε των 10:45 μ.μ ....αλλο ειναι το αξιοσημειωτον στην προκειμενη περιπτωση !! Που το εγκρινεις!! Θα τα περασες μαλλον και εσυ !! Οποταν ...''γιατι οι αλλοι να μην παθουν τα ιδια'' !! Ετσι και ο .....πως το ειπαν Επιλοχιας!! Εχει φαει τετοια καψονια ,ασε που θαθελε να ειναι και εκεινος ...ενας Τελλιδης......''αχ ατιμη κοινωνια.......αντε φανταρια ,να δειτε ποσα απιδια χωρει ο σακκος''!! Επιλοχιας ......... με εκεινους τους κοριους....εκανες τιποτα......η ,αυτο ας το λυσει ο Τελλιδης!! Εσυ εισαι ...επιλοχιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι αν αντέχουν ή αν είναι μέρος της εκπαίδευσης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή