Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 1974!

"ο πατριωτισμός κύριε, είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων" - dr. Samuel Johnson
ImageΤη γνωστή αυτή ρήση γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το προπαγανδιστικό επιτελείο του Υπουργείου Άμυνας.
Και εργαλειοποιεί τον εθνικισμό προκειμένου να βγάλει από τη δεινή πολιτικά θέση στην οποία βρίσκονται, τόσο τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και το Δ.Βίστα, όσο και συνολικά η αυταρχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μια κυβέρνηση που όχι μόνο συμφώνησε το βάρβαρο 3ο Μνημόνιο με την Ε.Ε. και τους τοκογλύφους, παραβιάζοντας με ένα αισχρό και πρωτόγνωρο Πραξικόπημα την βούληση του λαού μας όπως εκφράστηκε με την Άρνηση του 61,3% να δεχτούν τα άγρια ταξικά μέτρα. Αλλά ακριβώς επειδή πάει κόντρα τόσο στις αρχικές  της διακηρύξεις όσο και στις επιθυμίες του κόσμου της εργασίας, μας Απειλεί ότι θα κατεβάσει αν χρειαστεί  και τον Στρατό στο δρόμο ενάντια στα κοινωνικά κινήματα που θα σταθούν εμπόδιο τους.
Είναι λοιπόν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κήρυξε τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας, όχι μόνο συμμετέχοντας με κάθε τρόπο στον ευρωπαϊκό πόλεμο εναντίον των μεταναστών, αλλά και εναντίον του «εσωτερικού εχθρού». Η Πανελλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΩΝΑΣ 2015 που διεξήχθη στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας και της αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών, οι ασκήσεις της 16ης Μεραρχίας και του 323 ΤΠ στην Κοζάνη με σενάριο την επανακατάληψη εργοστασίου που είχε καταληφθεί από ταραχοποιά στοιχεία, ενώ Τσίπρας-Καμμένος προχωρούν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αποτελούν σαφείς αποδείξεις του Πολέμου που κήρυξαν στους εργαζόμενους.
Και συνεχίζουν να πολιτεύονται θρασύδειλα: Τσίπρας-Καμμένος αποφεύγουν να πάρουν την πολιτική ευθύνη και χρησιμοποιούν την στρατιωτική ηγεσία για να προπαγανδίσει ότι αυτός είναι ο Ρόλος του Ελληνικού Στρατού, να διατάζει τους φαντάρους να στρέφονται ένοπλα εναντίον των απεργών γονιών τους και σε όσους αντιπαλεύουν τις ιδιωτικοποιήσεις.
Στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη –που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί να καταργήσει, θυμάστε;- αποφάσισαν να δώσουν ένα εθνικιστικό σόου με σενάριο τις «Δύο Ελλάδες», που σκορπά την ζήλεια στην ναζιστική Χρυσή Αυγή…
Την ώρα επομένως που οξύνουν τον ταξικό πόλεμο, που συμμαχούν με το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και τους Δικτάτορες της Αιγύπτου, εντείνοντας τις πολεμικές ασκήσεις με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ έτοιμοι να αναλάβουν ευρύτερο ρόλο σε Μέση Ανατολή-Αφρική-Βαλκάνια-Ανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν ότι «Κύπριοι ανάπηροι πολέμου του 1974 θα ανοίξουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα  «η πρωτοβουλία σύμφωνα με κυπριακούς συλλόγους τραυματισθέντων βετεράνων κατά την τουρκική εισβολή του 1974, ανήκει αποκλειστικά στον Έλληνα ΥΠΑΜ, Πάνο Καμμένο. Μάλιστα, οι Κύπριοι ανάπηροι πολέμου του 1974, όπως δήλωσε εκπρόσωπός τους στο ΡΙΚ, πρόκειται να ανοίξουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς θα είναι το πρώτο τμήμα που θα παρελάσει ενώπιον των επισήμων, ενώ εν συνεχεία, πρόκειται να παρακολουθήσουν το κύριο μέρος της παρέλασης από τις θέσεις των επισήμων. Επίσης, διευκρινίζεται ότι το κόστος μεταφοράς των βετεράνων από και προς την Θεσσαλονίκη το έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου το ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, με την διάθεση ενός μεταγωγικού C-130. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, η κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης, που για πρώτη φορά σημειωτέον τάσσει Κύπριους μαχητές και μάλιστα αυτούς οι οποίοι έδωσαν τα πάντα για τον αγώνα διατήρησης της ελευθερίας του κυπριακού Ελληνισμού απέναντι σε έναν πάνοπλο και βάρβαρο εισβολέα, μένοντας ανάπηροι, αποτελεί για τους ίδιους ύψιστη τιμή.
Αυτό που δεν λέει το εθνικιστικό προπαγανδιστικό επιτελείο του Πενταγώνου είναι ότι η πρώτη επίθεση στην Κυπριακή Δημοκρατία έγινε από το ελληνικό κράτος, με επικεφαλής την Χούντα του Ιωαννίδη, που επιχείρησε να ανατρέψει τη νόμιμη κυβέρνηση του Μακάριου, σπέρνοντας τον εμφύλιο στη Μεγαλόνησο και παρέχοντας το πρόσχημα της Τουρκικής Εισβολής και μακρόχρονης Κατοχής. Εφαρμόζοντας τις άθλιες συμφωνίες των Εγγυητριών Δυνάμεων, που υπέγραψε ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής και εφάρμοσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, με πρωταγωνιστές τις Μητέρες Πατρίδες που με την ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ σκόπευαν στην καθυπόταξη της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος, στοχοποίησαν κάθε προοπτική συμφιλίωσης, συνύπαρξης και ταξικής αλληλεγγύης, επιδιώκοντας τον Επεκτατισμό και τη Διχοτόμηση εναλλακτικά!    
Όμως η Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη δεν είναι φορτισμένη μόνο από τα μεγάλα ΟΧΙ του λαού μας, που βρωμίζει η κυβερνητική πολιτική, λεκιάζει ο εθνικισμός και ο μιλιταρισμός, επιχειρεί να εγκολπωθεί ο μνημονιακός αστικός κόσμος και οι φασίστες.
Η συγκεκριμένη Παρέλαση συμβολίζει ταυτόχρονα την Μαυρίλα της κρατικής τρομοκρατίας και την Ελπίδα των κοινωνικών αγώνων. Γιατί στη Θεσσαλονίκη το 2012 η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κατέβασε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ένοπλη απέναντι σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Γιατί στη Θεσσαλονίκη το 2011 πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση του Λαού, σκορπώντας τρόμο στα αστικά επιτελεία.
Πάντα όμως έτσι ήταν: κρατική καταστολή και κοινωνικοί αγώνες, σκοταδισμός-εκμετάλλευση-καταπίεση και δυναμική της κοινωνικής απελευθέρωσης συνυπάρχουν, κινούνται παράλληλα μέχρι να συγκρουστούν και η Ιστορία να κρίνει το πώς θα χαραχτεί το μέλλον…
Βλέπεις, ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δεν Μεταρρυθμίζεται…. ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Και οι φαντάροι, όπως υποστηρίζουν σε κείμενο εκατοντάδων υπογραφών από 50 μονάδες, στέκουν δίπλα στο λαό.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου