Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

6 μμ σήμερα διαδήλωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα-Το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας για το μακελειό στην 'Αγκυρα 86 οι νεκροί, 186 τραυματίες


Το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας για το μακελειό στην 'Αγκυρα
86 οι νεκροί, 186 τραυματίες
“Ο φασισμός συνεχίζει να χύνει σαν ποτάμι το αίμα του λαού.. Ο μόνος δρόμος για να θάψουμε το φασισμό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι ο πόλεμος μέχρι την κατάκτηση της ελευθερίας, δεν είναι η προσέγγιση με αυτούς που μας αιματοκυλούν αλλά να τον πνίξουμε στο αίμα που ο φασισμός χύνει.”
στις 6 μμ σήμερα διαδήλωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα
Πόση φρίκη, Πόση οδύνη γι αυτά τα νεκρά κορμιά των συντρόφων σκεπασμενα με τα λάβαρα και τις σημαίες του αγώνα...
Νέο έγκλημα των τζιχαντιστών σε συνεργασία με το παρακράτος του Ερντογάν. Βομβιστική επίθεση σε συγκέντρωση των συνδικάτων, του HDP και άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην Άγκυρα: δεκάδες δολοφονημένοι, εκατοντάδες τραυματίες. Απόψε στις 6:00 μ.μ. συγκέντρωση συμπαράστασης στους Τούρκους και Κούρδους συντρόφους μας στην Αθήνα (Σύνταγμα).
Κάλεσμα:
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Σήμερα το πρωί εκρήξεις στην Άγκυρα με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες…  Έγιναν πριν από πορεία ειρήνης που είχαν προγραμματίσει οργανώσεις της αριστεράς και των Κούρδων για το χάος που το κράτος του Ερντογάν έχει προκαλέσει στη νοτιοανατολική Τουρκία. Αυτή είναι η «δημοκρατία» του Ερντογάν. Έτσι προχωράει η Τουρκία για  εκλογές!
Να πάρουμε όλοι μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν εκπρόσωποι της τουρκικής Αριστεράς και των Κούρδων, απόψε Σάββατο και ώρα 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου