Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-Το Ισραήλ κατεβάζει στρατό στην Ιερουσαλήμ - Δεν θα επιστρέφει τις σορούς των Παλαιστινίων στις οικογένειές τους


Οι σοροί των Παλαιστινίων δραστών επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών δεν θα παραδίδονται στο εξής στις οικογένειές τους, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που λαμβάνει η ισραηλινή κυβέρνηση. Επιπλέον το Ισραήλ αποφάσισε να κατεβάσει στο στρατό στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας. 
Η απόφαση πάρθηκε σε έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας υπό τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου. Μάλιστα λίγο νωρίτερα η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεοπου το χαρακτήρισε ως «ντοκουμέντο φρίκης», αφού πρόκειται για τη στιγμή που Παλαιστίνιος οδηγεί το αυτοκίνητο του πάνω σε στάση λεωφορείου σε γειτονιά υπερ - ορθόδοξων Εβραίων στην Ιερουσαλήμ.
Στο μεταξύ, ο ισραηλινός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν, ανακοίνωσε ότι οι σοροί των Παλαιστίνιων που επιτίθενται εναντίον Ισραηλινών δεν θα επιστρέφονται στις οικογένειες. 
«Η οικογένεια του τρομοκράτη μετατρέπει την κηδεία του σε διαδήλωση υποστήριξης προς την τρομοκρατία και υποκίνησης σε δολοφονίες και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε» υποστήριξε. «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε ο τρομοκράτης να μην δοξάζεται αφού έχει διαπράξει μια επίθεση» πρόσθεσε. 

Οι σοροί ενδέχεται να ενταφιάζονται σε ειδικά κοιμητήρια για δράστες επιθέσεων, «όπως συνέβαινε και στο παρελθόν».http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου