Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Η Δικαιοσύνη Έβαλε Ποινή Χάδι Στο Ζεύγος Παπαντωνίου Κουράκου Για 1,3 Εκατομμύρια Αδήλωτα

papantoniou kourakou
Ο Γιάννος Παπαντωνίου και η γυναίκα του Σταυρούλα Κουράκου είναι είναι τελικά ο υπουργός που ξέχασε ο κακομοίρης να δηλώσει στην δήλωση του 2009 το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Η Σύζυγός μάλιστα του πρώην υπουργού να θυμίσουμε ότι είναι και στην λίστα Λαγκάρτ και συμπτωματικά το ποσό που έχει εκεί είναι 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ελληνική δικαιοσύνη με την σειρά της που μόνο δίκαιη δεν είναι νομιμοποίησε αυτά τα λεφτά που ακόμα δεν έχει δηλωσει από που βρέθηκαν και θα μπορούσαν να ήταν ακόμα και από εγκληματικές ενέργειες ή μίζες του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ και αποζημίωση υπέρ δημοσίου 50.000 ευρώ σε πρωτόδικη απόφαση.Με λίγα λόγια νομιμοποίησε 1,3 πληρώνοντας μόλις 150.000. Δεν είναι και άσχημο το deal για τον Γιάννο.
Το παράδοξο είναι ότι η ποινή χάδι που επιβλήθηκε στο ζεύγος Παπαντωνίου και Κουράκου δόθηκε παρόλο που ο εισαγγελέας Π.Πούλιος περιέγραψε με λεπτομερειακά και με στοιχεία την διαδρομή των χρημάτων από την Ελλάδα στην Ελβετία και μετά πάλι στην Ελλάδα κάνοντας μάλιστα και λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια απόκρυψης.
Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τα λεφτά εμβάστηκαν το 2000 από τον συνεργάτη του και κουμπάρο του Γιώργο Κανδαλέπα.
Η υπεράσπιση του Γιάννου και της Κουράκου ισχυρίστηκε ότι τα λεφτά αυτά ανήκαν σε trust και γι αυτό δεν δηλώθηκαν. Που συμπτωματικά η ιδιοκτήτρια του trust είναι η κυρία Κουράκου.
Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι οι καταθέσεις του ζεύγους το 1999 δηλαδή ένα μόλις χρόνο πριν ήταν μόλις 105 χιλιάδες ευρώ με τον εισαγγελέα πως γίνετε μία υπάλληλος μέσα σε ένα χρόνο α αποταμιεύσει 1,3 εκατ.
Μάλιστα ο τραγέλαφος της Ελληνικής δικαιοσύνης συνεχίζετε στις 30 Οκτωβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων του δημοσίου.
Καμαρώστε την ελληνική δικαιοσύνη να νομιμοποιεί μαύρα χρήματα απλά παίρνοντας πίσω το 5% από αυτά. Είσαι Έλληνας πολιτικός κλέψε όσο μπορείς ίσος δικαστής ίσος δόσεις λίγα ψίχουλα πίσω και όλα καλά έγινες ζαμπλουτος. Αυτό μας είπε η τυφλή κουφή κουτσή και δήθεν ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.http://scoops.gr/

4 σχόλια:

  1. Η ΣύζυγΟς μάλιστα του πρώην υπουργού να θυμίσουμε ότι είναι και στην λίστα ΛαγκάρΝτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα ο τραγέλαφος της Ελληνικής δικαιοσύνης συνεχίζετΑΙ στις 30 Οκτωβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων του δημοσίου.
    Καμαρώστε την ελληνική δικαιοσύνη να νομιμοποιεί μαύρα χρήματα απλά παίρνοντας πίσω το 5% από αυτά. Είσαι Έλληνας πολιτικός κλέψε όσο μπορείς ίσΩς δικαστΕΙς ίσΩς δώσεις λίγα ψίχουλα πίσω και όλα καλά έγινες ζάμπλουτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή