Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

φωτό από παλιότερη αντιφασιστική εκδήλωση στην Καλαμάτα

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Οξύνθηκαν τα πνεύματα χθες το βράδυ στην περιοχή του Δημαρχείου της Καλαμάτας, όταν συναντήθηκαν αντιφασίστες και ακροδεξιοί που κολλούσαν αφίσες για τις δύο συγκεντρώσεις που διοργανώνονται για αύριο, Σάββατο το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία 23ης Μάρτη αντίστοιχα…
Οι δύο πλευρές λογομάχησαν και οι ακροδεξιοί φέρονται ότι απείλησαν τους αντιφασίστες που από την πλευρά τους άρχισαν να φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα.
Η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας καλεί αύριο τους δημοκρατικούς πολίτες σε συγκέντρωση και πορεία, στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία, σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες που πνίγονται στο Αιγαίο. Όπως σημειώνει η Αντιφασιστική Κίνηση, «η πόλη μας δεν χωράει τους φασίστες και τις συγκεντρώσεις τους. Η ανθρωπιά μας δεν χωράει τους φράχτες και τους πνιγμένους μετανάστες.
Στο φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου χτίζεται η Ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου. Αντιφασιστική Συγκέντρωση και Πορεία. Σάββατο 31/10 στις 18.30, Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας».
Στις 7.30 το βράδυ έχουν συγκέντρωση ακροδεξιοί αυτοαποκαλούμενοι εθνικιστές. Σύμφωνα με την αφίσα τους, πρόκειται για «αυτόνομη εθνικιστική συγκέντρωση» και «πορεία μνήμης» για τους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.
Στ.Μ.
http://www.kalamatajournal.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή