Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Και οι φωτογραφίες από την Άσκηση της 16ης Μεραρχίας για συγκρούσεις μέσα σε αστικό περιβάλλον ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος που Αρνούνται να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη, στέλνουν μήνυμα κρατικής τρομοκρατίας:  

επισημαίνουν ότι αυτός είναι ο νέος ρόλος του Στρατού, αυτά τα κατασταλτικά καθήκοντα εναντίον του εσωτερικού εχθρού έχουν ανατεθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Να θυμίσουμε ότι η 16η Μεραρχία είχε τεθεί σε επιφυλακή πριν από λίγες μέρες για να αντιμετωπίσει τους "εχθρούς" απελπισμένους πρόσφυγες που έρχονταν από την Αδριανούπολη!
Σε μια επιχείρηση κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής που καταγράφηκε η συνεργασία ΕΥΠ-ΜΙΤ-Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής... 
Άσκηση της 16ης Μ/Κ ΜΠ για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και αγώνα σε αστικό ιστό
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της ΧVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) από την 30 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία.
Η ΤΑΜΣ εκτελέσθηκε σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Εκπαιδεύσεως του ΓΕΣ και επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και αγώνα σε αστικό ιστό. Τέτοιου είδους στρατιωτικές επιχειρήσεις αναλαμβάνονται στην περίπτωση που εχθρικές δυνάμεις έχουν οχυρωθεί εντός κατοικημένων περιοχών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου