Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΪΤ "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"-Νέες αθλιότητες του αυριανιστή Μπεκιάρη

 Του Γιώργου Αλεξάτου
Με το «Βαθύ Κόκκινο» τα έβαλε ο κατά σύστημα λασπολόγος και χυδαιολόγος Δημήτρης Μπεκιάρης, από το «Periodista», ανακαλύπτοντας πως το μπλογκ είναι «ακροδεξιό» και κάνει σχόλια «χρυσαυγίτικου τύπου».
Αφορμή για τη νέα βρώμικη επιχείρηση-λάσπη είναι δημοσίευμα σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις της κ. Θ. Φωτίου, που καλούσε τους πεινασμένους να τραφούν με γεμιστά και πίτες.
Ο χαρακτηρισμός «ανεκδιήγητο σούργελο» φάνηκε «σεξιστικός» στον πληρωμένο κονδυλοφόρο του κ. Νίκου Παππά, ο οποίος, φυσικά, αγνοεί παντελώς την έννοια του όρου «σεξισμός» ή κάνει πως την αγνοεί, ιδιαίτερα όταν επιδίδεται σε χυδαίες επιθέσεις κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ενοχλήθηκε ο βρώμικος «δημοσιογράφος», γιατί το «Βαθύ Κόκκινο» χαρακτήρισε προκλητικές προς τους φτωχούς τις επανειλημμένες δηλώσεις της κ. Φωτίου. Και όπως φαίνεται, για τον αυριανιστή, κάθε κριτική προς κυβερνητικά στελέχη που προσβάλλουν τον κόσμο της ανάγκης είναι «χρυσαυγίτικη».


Μόνο που δεν μένει σ’ αυτά ο λασπολόγος. Προχωράει και σε σπίλωση αυτών που σχετίζονται με το «Βαθύ Κόκκινο», μιλώντας για περιθωριακούς, για «λουμπεναρία» και για υπόκοσμο, ενώ αφήνει και υπονοούμενα για… χρηματοδότηση από τη Νέα Δημοκρατία και τους εφοπλιστές!


Προφανώς, καθώς ο ίδιος ουδέποτε έκανε το παραμικρό χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, νομίζει πως όλος ο κόσμος είναι σαν τα μούτρα του. Το ερώτημα είναι αν θα τολμούσε να τα υποστηρίξει όλα αυτά μπροστά σε δικαστήριο. Αν, για λόγους καθαρά πολιτικούς, οι θιγόμενοι προσέφευγαν στη δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο ποια σαπίλα έχει αναλάβει –με το αζημίωτο- τη στήριξη του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ. 


Να τον χαίρονται εκείνοι που τον έχουν επιστρατεύσει!
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου