Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ: ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!


Μετά την χθεσινή εισαγγελική παραγγελία, ώστε η αστυνομία να διερευνήσει το θέμα τον καταλήψεων και αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, τα περισσότερα σχολεία έληξαν τις καταλήψεις τους χθες το απόγευμα. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 4ο ΕΠΑΛ, το οποίο αν και άνοιξε χθες το απόγευμα, σήμερα το πρωί καθηγητές και μαθητές το βρήκαν κλειστό. Λίγο μετά τις 9 το πρωί παρουσία εισαγγελέα άνδρες της αστυνομίας, άνοιξαν το σχολείο χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις. 

Εισαγγελική παραγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας να ερευνήσει το θέμα των καταλήψεων και αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις, έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας, Δημήτρης Σταύρου.
Ήδη από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας) κλήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας διευθυντές σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, προκειμένου να καταθέσουν.  
Από χθες δε, η πλειοψηφία των σχολείων σταμάτησε τις καταλήψεις, ενώ σε όσα συνεχίσθηκε ακόμα και χθες, εκτιμάται ότι από σήμερα το πρωί αυτά θα λειτουργήσουν κανονικά.
Β.Β.http://www.tharrosnews.gr/
Video: 
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου