Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ Ο «ΑΓΙΟΣ» ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ !!!

"Ο Άγιος φοβέρα θέλει" λέει ο λαός μας και το ίδιο ισχύει για το ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. 
Μετά τα χθεσινά γεγονότα και την επιστολή καταγγελίας της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, το ΓΕΣ και η διοίκηση του ΚΕΝ προσπάθησε «να σώσει τα ασυμμάζευτα». 
Τα στελέχη ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες αδιαφόρησαν για την υγεία των νεοσύλλεκτων, κάνανε καψόνια, απειλούσαν και τρομοκρατούσαν, λίγες ώρες μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ «μαζεύτηκαν». 
Λες και ήταν άλλοι άνθρωποι: χαμηλοί τόνοι, διάθεση να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, βρεγμένες γάτες... κανονικά!
Βέβαια για ακόμη μια φορά προσπάθησαν να πείσουν τους φαντάρους ότι νοιάζονται και ότι μπορούν «να τα βρούνε», χωρίς να «τραβάνε στα άκρα» τα πράγματα.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: ότι στου Παραλόγου τη Θητεία απάντηση είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η συλλογική και αποφασισμένη πάλη των φαντάρων, η μαχητική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
 Έτσι λοιπόν, αταλάντευτα και μαχητικά να πάνε στις μονάδες τους οι φαντάροι. 
Αλλά και οι νέες σειρές που θα έρθουν να μην ψαρώσουν,να μην «βολευτούν», να δώσουν τη κόντρα και να βγουν παραπονούμενοι γιατί είναι ο μόνος δρόμος που κερδίζει. 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Μεταξυ μας.....''ολοι οι αγιοι ,φοβερα θελουν''!! Και θα την εχουν!! Πως το λεει και ο στιχος ...''αφου δεν με σεβεστε....λοιπον θα με φοβαστε ''!! Δυστυχως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή