Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε ο πόλεμος! Ο Πούτιν έδωσε εντολή να χτυπηθούν οι..... ΗΠΑ.... (ΒΙΝΤΕΟ)

poutin omilia
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην παγκόσμια γεωστρατηγική σκακιέρα… Οι ΗΠΑ έχει κηρύξει πλέον τις υπερδυνάμεις του πλανήτη Ρωσία και Κίνα ως τις πιο επικίνδυνες απειλές της.
Ρωσία και Κίνα, μετατρέπουν τον πόλεμο σε οικονομική διαμάχη και δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν πως ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα είναι πόλεμος δολαρίου - ευρώ.
Ας μην ξεχνάμε την άποψη του Πλάτωνα, πως κάθε πόλεμος έχει οικονομικά αίτια …
Οι ΗΠΑ, στηρίζονται στο ισχυρό νόμισμα, το δολάριο, για να χρηματοδοτήσουν τους πολέμους χωρίς τέλος, για να αγοράσουν τον κόσμο, για να επιτεθούν οικονομικά στα έθνη, να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν εμπορεύματα, πολύτιμα μέταλλα , τη γεωργία … τις τιμές, να προκαλέσουν την πείνα, να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο, τη χρηματοδότηση, να υποθάλψουν την τρομοκρατία κλπ … 

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο ο Ρώσος Πρόεδρος στρέφει την προσοχή του σε αυτό, και εξαπολύει επίθεση εναντίον των δολαρίων... Το πετρέλαιο τιμολογείται και πωλείται σε δολάρια. Έτσι, δημιουργείται τεχνητή ζήτηση για δολάρια, και όλες οι χώρες πρέπει να κατέχουν δολάρια προκειμένου να αγοράσουν πετρέλαιο. 
Με την καταστροφή του συνδέσμου των πετροδολαρίων, η μεγάλη ζήτηση για το αμερικανικό δολάριο ΗΠΑ θα εξαφανιστεί. 
Κάτι που λειτουργήσει ως ταφόπλακα του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, και κατ επέκταση της ηγεμονίας των ΗΠΑ.
Επίσης, η Κίνα ετοιμάζεται να χτυπήσει σε αυτή τη γραμμή, με την κίνηση της αγοράς και πώλησης του πετρελαίου με κινεζικό Yuan (CNY, RMB), δηλαδή, ένα πρότυπο PetroYuan. 
Μάλιστα, λαμβάνει ήδη τα απαραίτητα μέτρα για να δοθεί ένα τέλος στη χειραγώγηση των τιμών του χρυσού / αργύρου στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης. Το τέλος της χειραγώγησης των τιμών των πολύτιμων μετάλλων, σημαίνει και το τέλος των ανυποστήρικτων νομισμάτων. Οι Κινέζοι θα εφαρμόσουν ένα διεθνές εμπορικό σύστημα διακανονισμού εμπορίου χρυσού. Με τις δράσεις αυτές συνεπάγεται Επιστροφή στον κανόνα χρυσού.
Δείτε το βίντεο :
http://www.voicenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου