Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Ο συνδικαλιστικός σύνδεσμος «Λαρισαϊκός» έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση μετά την επίθεση που δέχτηκε 20χρονη εργαζόμενη στον ΟΣΕ στην Λάρισα από δυο συναδέλφους της:
«Συναδέλφισσα, μαθήτρια ΟΑΕΔ η μόνη εργαζόμενη στη Γραμματεία του Μηχανοστασίου, όταν αρνήθηκε να περάσει στα φύλλα παρουσίας εργαζόμενου δευτερεύουσες χωρίς έγγραφη έγκριση, δέχτηκε ύβρεις τόσο προσωπικού όσο και ρατσιστικού περιεχομένου, εκ του γεγονότος ότι η εργαζόμενη είναι αλβανικής καταγωγής.
Η επίθεση συμπληρώθηκε με φράσεις όπως:» θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή να σε κανονίσει». Όταν η συναδέλφισσα φώναξε για βοήθεια συνάδελφο από διπλανό γραφείο, δέχτηκε και από αυτόν την ίδια επίθεση. Αποτέλεσμα είναι η εργαζόμενη έντρομη, να καταθέσει την παραίτηση της από την υπηρεσία».
Σημειώνεται ότι η εργαζόμενη εκτελούσε χρέη γραμματέα, για 161 ευρώ το μήνα, μέσω του προγράμματος μαθητείας του ΟΑΕΔ. Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε να περάσει πλαστές υπερωρίες και τότε άρχισαν οι απειλές. «Δεν παίρνω εντολές από Αλβανίδες. Να πας πίσω στο χωριό σου μη φωνάξω τη Χρυσή Αυγή σε κανονίσει» είπαν σύμφωνα με το Έθνος, οι δύο εργαζόμενοι του ΟΣΕ που ήθελαν να περάσουν τις πλαστές υπερωρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου